CS:GO

SINNERS opět ztratili. Dynamo Eclot vybojovalo remízu a zůstává v čele tabulky

SINNERS opět ztratili. Dynamo Eclot vybojovalo remízu a zůstává v čele tabulky
8. 5. 2022
  |  

Závěrečný, ale o to důležitější, zápas 4. kola Sazka eLEAGUE skončil remízou. Dynamo Eclot jen těsně nezískalo Ancient, naopak na Overpassu předvedli hodně sebevědomý výkon, který završilo vítězstvím.

Kompletní podrobný souhrn 4. hracího dne Sazka eLEAGUE najdete ve speciálním článku. Zároveň také můžete hlasovat o Sazka Esport MVP nedělního kola

Dynamo Eclot vs. SINNERS

Výsledek - 1:1
  • de_ancient 14:16 (7:8)
  • de_overpass 16:13 (5:10)

Průběh:
Důležitost startu na T-side mapy Ancient není třeba připomínat, SINNERS to zvládli skvěle, když po vyhraném pistol round získali další kola, čímž se dostali do rychlého vedení. Dynamo Eclot využívající výhody bránící strany a rázem bylo srovnáno v poměru 4:4. O kola se týmy nadále přetahovaly až do posledního bodu v první polovině. Z vedení se radovali SINNERS po výsledku 8:7.

Ve druhé polovině se sice SINNERS ještě dokázali odpoutat, posléze se do hry vracelo i Dynamo Eclot a skvěle hrající Valencio. Po 25 kolech snížili hráči DNE na 12:13 a poslali SINNERS do eco round. České jedničce ani tak nestačilo 32 killů na forsyym, protože za pár vteřin bylo srovnáno. Závěr ale patřil SINNERS, kteří urvali vítězství 16:14.

Mapa Overpass byla pickem Dynamo Eclot, podle čehož to také v rámci první půle vypadalo. DNE si dokázali po počáteční ztrátě vypracovat za T-side poměrně solidní náskok (9:3) a skvěle hrající trio Dytor, capseN a K1-FiDa určovalo tempo hry. SINNERS nakonec zakončili polovinu stavem 5:10.

Dynamo Eclot vstoupilo dobře také do druhé půle a dostalo se do vedení 12:5. SINNERS dokázali snížit a dostali se do zajímavého dramatu se soupeřícím celkem. Bránící hráči outsidera dokázali nadále bodovat a zajistili si map point za stavu 15:10. Česká jednička odpověděla a snížila. Za stavu 15:13 dokázalo Dynamo Eclot retaknout plant a tím pádem také zvítězit 16:13. Celkově série skončila 1:1.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.