CS:GO

SINNERS na Sazka eLEAGUE Finals: Triumf

SINNERS na Sazka eLEAGUE Finals: Triumf
5. 10. 2022
  |  

Nic jiného než triumf. Jen těžce se dá představit, že by český tým SINNERS, pětinásobný vítěz Sazka eLEAGUE, nedošel pro triumf číslo 6. Nebo ne? A bude se jednat o obhajobu nejtěžší?

SINNERS

Výsledky SINNERS ve 2. splitu Sazka eLEAGUE


Neuvěřitelná bilance SINNERS, kteří prohráli pouze kontumačně v závěrečném zápase splitu s Inside Games, do té doby nasbírali 5 vítězství v řadě, přičemž v každé sérii se hrála mapa de_overpass a 5x ze 6 případů i mapa de_inferno (1x de_mirage). 

Pětinásobný vítěz ligy vstupuje do FOR GAMES v roli obrovského favorita, který sice v posledních týdnech klopýtl i v souboji s domácími celky, velkou šanci na historický milník si však utéct chtít nechat nebude. 

Semifinále - SINNERS vs. eSuba
eSuba to bude mít v semifinále se SINNERS neuvěřitelně těžké. V souboji s favoritem bude muset partě okolo Dominika "blogg1s" Janity vyjít všechno na co sáhne. Proti bude stát navrátivší na velkou domácí stage Patrik "Zero" Žúdel, David "forsyy" Bílý, který se po loňském stříbru chce dostat ke zlatu nebo třeba trio zkušených, které chce pokračovat v jízdě za tituly.  

Povede se to a získá domácí celek titul s číslem 6? To je téma na nadcházející pátek a sobotu.

Přímý přenos finálové akce Sazka eLEAGUE Finals z pražského PVA Expo Letňany můžete sledovat během pátku a soboty na Twitch kanále eLEAGUEcz, ale také živě přímo v hale, kde bude připravena stage a doprovodný program. Více informací naleznete na oficiální události.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.