CS:GO

SINNERS: Když je týmová hra víc než individuální výkon

SINNERS: Když je týmová hra víc než individuální výkon
26. 6. 2022
  |  

KOMENTÁŘ WANGA: Když je týmová hra víc než individuální výkon | SINNERS jsou šampionem Sazka eLEAGUE, celkově získali už 5. triumf a zapsali se tak do historie tuzemské scény. Co rozhodlo o dnešním vítězství ve finále nad ENTERPRISE?

SINNERS dokázali získat 5. triumf ze Sazka eLEAGUE poté, co si s ENTERPRISE poradili v poměru 2:0. Vyzyvatel dokázal po výměnách stran na obou mapách získat pouhé 3 kola, což na tempo vyvíjené od SINNERS nestačilo. Co však rozhodlo o triumfu SINNERS z mého pohledu?

Hráči SINNERS, kteří jsou obvykle v záři reflektorů, ať již jde o Davida "forsyy" Bílého nebo Maxe "SHOCK" Kvapila, nepředváděli zdaleka tak nadstandardní výkony, jaké se čekaly. 

Českou Counter-Strike jedničku to však nevyřadilo ze hry o 5. triumf, ale naopak to nakoplo Jindřicha "ZEDKO" Chybu a také Tomáše "tomkeejs" Tomku, zejména pak pokud se jednalo o mapu de_mirage. Celkově tato skutečnost semkla tým jako celek, což vedlo k úspěchu.

Ne nadarmo se říká, že tým je víc, než jednotlivec. A dnes se to potvrdilo ve všech aspektech, při klíčových rotacích, vyvarování se zkratům proti force buy apod.

SINNERS patří velká gratulace k 5. triumfu, ovšem nezapomínejme ani na skvělé výkony bulharského hráče Deyvida "h4rn" Bencheva a celého týmu ENTERPRISE, který i přes změny v sestavě dokázal do závěru splitu zmobilizoval síly, což vedlo ke třetímu stříbru z tuzemské ligy.

Finále 1. splitu Sazka eLEAGUE 2022
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.