CS:GO

Sestava Sampi v CS:GO je oficiálně venku i přesto, že ji organizace stále (ne)oznámila

Sestava Sampi v CS:GO je oficiálně venku i přesto, že ji organizace stále (ne)oznámila
31. 7. 2021
  |  

Všichni pryč, Queztone jediný zůstává. Tak znělo rozhodnutí v Sampi po skončení Sazka eLEAGUE S1 2021, kde CS:GO celek získal bronzové medaile.

Blížící se termín pro uzavření soupisek k dalšímu pokračování Y-Games PRO Series, 1. COOL League a eLEAGUE znamená jediné, postupné odhalování "karet" v podobě soupisek, se kterými týmy vyběhnou na server.

Postupně tak své sestavy oznámili eEriness, DEFEATERS nebo třeba Dynamo Eclot. U Sampi je situace krapet odlišná. Tým očividně nahlásil soupisku pro nadcházející soutěže a odtud putoval první leak.

Na portále Liquipedia u eventu Y-Games Pro Series se totiž objevila soupiska dříve, než ji ještě portál PLAYzone oficiálně společně s dalšími lineupy poslal do světa dle domluvených termínů vzhledem ke startující lize od tohoto subjektu. 
Samotná organizace však prozatím na sociálních sítích k nové soupisce nic nezvěřejnila. Podle našich informací by k tomu mělo dojít nejpozději na začátku nového týdne.

Richard "queztone" Strnátko oficiálně zůstal a dostal možnost vytvořit novou sestavu, ze kterou bude opět chtít atakovat medailové stupínky domácích soutěží. K sobě do sestavy si vybral slovenského mladíka a talentovaného In-game Leadera Dark Tigers Tomáše "system" Zemka, což je další trhlina v sestavě právě pro temné tygry, kteří se kvalifikovali do Sazka eLEAGUE v poslední baráži.

Dalším do party je AWP hráč Martin "zur1s" Sláma, který byl právě jedním z důležitých aspektů v cestě Dark Tigers skrze baráž do nejvyšší soutěže. I on však oblékne dres Sampi. Stejně tak to bude Rudolf "Rutk0" Kovalčik z DEFEATERS a Filip "Darber" Böhm.

Jak si sestava sedne na serveru uvidíme již během několika málo týdnů.
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.