CS:GO
Sazka Fantasy

Sazka Fantasy: Zopakuje creZe skvělou formu i proti ENTERPRISE? Zur1s sestřelí bývalého zaměstnavatele

Sazka Fantasy: Zopakuje creZe skvělou formu i proti ENTERPRISE? Zur1s sestřelí bývalého zaměstnavatele
26. 8. 2021
  |  

Stále ještě není kompletně dohráno úvodní kolo Sazka eLEAGUE a tedy ještě není uzavřena ani Sazka Fantasy pro dané období. Nicméně už nyní můžete stavět sestavy do 2. kola, které se kompletně odehraje v neděli.

Koho poslat do dalšího boje o zajímavé výhry, které v celém splitu dosahují 130000 korun? V prvním kole se ukázalo hned několik hráčů, kteří zřejmě vaši přízeň a pozornost dostanou i nadále.


Jedním z nich je například mladý In-game leader Sampi System, který se předvedl na roli Pistol Guru ve velmi dobrém světle. Do dalšího kola jej na této roli také posílá analytik a expert Hubert "Cannie" Ludwig.

Sestava Huberta "Cannie" Ludwiga na 2. kolo Sazka Fantasy 
Bude zápas SINNERS s eEriness velmi rychlý proces? Pokud ano a nenastalo by nic neočekávaného, mohla by být dobrou volbou také dvojice ze SINNERS NEOFRAG a SHOCK, kteří stabilně patří k nejlepším hráčům. Od toho se ale také odvíjí jejich cena.

Takového Tomáše "oskar" Šťastného komentátor Jiří "Bananides" Johanides dle svých slov už ze sestavy nedá nikdy, protože jde o stabilní přísun nadstandardního počtu bodů.

Velmi vypjatý souboj, ze kterého by mohlo vzejít hned několik bodově úspěšných hráčů jako capseN, AJTT, leckr nebo blogg1s přinese zápas eSuby s Entropiq, který začíná v neděli od 13:15.
Do pikantního souboje proti svému bývalému zaměstnavateli vstoupí AWP hráč Sampi Martin "zur1s" Sláma, který po boku talentovaného týmu vyzve mladíky z BRUTE, na jejichž konfrontaci s elitou domácí scény stále čekáme. Právě on by mohl být zajímavou volbou na roli Entry Fraggera nebo Snipera.

Příště, jakmile budeme mít dokončena obě kola, vám představíme jako možný tip "ty nejlepší možné sestavy", které šly vůbec vybrat.

Pokud jste nestihli včerejší podcast, můžete se na něj podívat na YouTube Sazka Fantasy.



Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport