CS:GO
Sazka Fantasy

Sazka Fantasy: Zažijí Entropiq Prague vzestup? Ideální budget varianta sestavy

Sazka Fantasy: Zažijí Entropiq Prague vzestup? Ideální budget varianta sestavy
30. 4. 2022
  |  

Hledáte vhodnou soupisku na nedělního kolo Sazka eLEAGUE? Zkusíme dát několik tipů na možné hvězdy, jenž by mohly přinést co nejvíce bodů.

Už v neděli startuje další kolo Sazka eLEAGUE. Fanoušci a uživatelé mají stále možnost kládat své soupisky pro 3. kolo, přičemž opět bojují o ceny v řádech tisíců korun. Navíc naposledy tuto neděli platí, že za každou sestavu věnuje Sazka 20 korun přes platformu Esportsforukraine na pomoc dobré věci.

VSTUP DO SAZKA FANTASY

Lámete si však hlavu nad tím, koho poslat do bojů v rámci nedělních zápasů? Zkusíme vám dát několik tipů a malou nápovědu. Zazářit by totiž dle šéfredaktor Sazka Esport mohli hráči Entropiq Prague.

„Při pohledu na páteční zápas Inside Games s Entropiq Prague bylo jasné, že se nové duo chce ukázat. Povedlo se to jasným rozdílem a jiný výsledek neočekávám ani v neděli, tudíž předpokládám, že možná právě 1-2 hráči ze sestavy Entropiq by mohli přinést řadu bodů,“ uvedl Vojtěch "Wango" Pres.
Sestava Vojtěcha "Wango" Prese na 3. kolo Sazka eLEAGUE
Společně si však také myslíme, že při picknutí ostřílených hráčů ze SINNERS byste neměli udělat chybu. Cryptova nebude mít mnoho šancí jak SINNERS, jenž v té době za sebou budou mít duel z Pinnacle Cupu, překvapit. David "forsyy" Bílý navíc specificky proti domácím týmům září, tudíž by mohl bodovat i nyní.

Zajímavé výsledky a výkony v podobě bodových zisků umí vytáhnout také Matys nebo the eLiVe z ENTERPRISE. Stejně tak bychom za jiných okolností doporučili několik možností z Dynamo Eclot, kteří předvádí dlouhodobě dobré výkony. V souboji s eSubou to však bude těžký zápas i s ohledem na postavení obou celků v tabulce.

Stejně tak Levi z eSuby by mohl velmi dobře zapadnout do role Pistol Guru, protože s pistolemi to skutečně umí a pokud by byl jeho tým nucen "forcovat", mohl by se předvést. Standardně pak kvalitní bodový zisk očekáváme v roli snipera/entry fraggera od Dominika "blogg1s" Janity.



Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport