CS:GO
Sazka Fantasy

Sazka Fantasy startuje s prvním kolem Sazka eLEAGUE. O co se hraje a na co si dát pozor?

Sazka Fantasy startuje s prvním kolem Sazka eLEAGUE. O co se hraje a na co si dát pozor?
3. 4. 2022
  |  

Otázky a odpovědi k Sazka Fantasy CS:GO! Zkrátka vše, co potřebujete vědět o stavění těch nejlepších sestav v rámci Sazka eLEAGUE, fantasy se totiž každý týden uzavření se spuštěním daného CS:GO ligy.

Už za týden vypukne boj v Sazka eLEAGUE 2022. V CS:GO lize budou moci fanoušci tvořit své vlastní soupisky, kterými si mohou dokázat, jak dobří trenéři jsou v rámci Sazka Fantasy.


Důležité otázky a odpovědi k Sazka Fantasy

Otázka: Je Sazka Fantasy (CS:GO) zdarma?
Ano, hrát Sazka Fantasy nic nestojí. Registrovat se můžete zde.

Otázka: O co se hraje?
V každém kole se mezi (nejlepší) hráče rozdělí 9 100 korun. Celkově ceny dosahují 100 000 korun.

Otázka: Z jakých hráčů si mohu vybrat?
Soupisku si každý uživatel vybírá z hráčů, kteří jsou nahlášeny v soupiskách týmů pro Sazka eLEAGUE CS:GO.

Otázka: Je možné zvolit soupisku z hráčů stejného týmu?
Odpověď je poměrně snadná, ano je to možné. Nicméně při volbě dražších hráčů, například SINNERS, je velmi pravděpodobné, že bude překročen budget 100 milionů a tedy bude zaznamenána % ztráta bodového zisku na vaše konto.
Otázka: Kdy se uzavírá možnost skládat soupisky pro dané kolo?
Skládání soupisek pro dané kolo je otevřeno v hrací den do 13:15. Soupisky můžete tedy zvolit ještě během úvodního studia Sazka eLEAGUE.

Otázka: Podle čeho vybrat hráče do jednotlivých rolí?
Doporučujeme sledovat samotný stream, kde uvidíte chování jednotlivých hráčů, stejně tak můžete sledovat podrobné statistiky ať již na Sazka Esport webu, tak i v Sazka Fantasy, kde uvidíte počty uskutečněných situací, ať již jde o entry killy, položené a zneškodněné bomby nebo headshoty.

V úvodním kole Sazka eLEAGUE 2022 nás čeká řada zajímavých soubojů mezi týmy, i samotnými hráči. Podrobné preview a informace k prvním zápasům přineseme v týdnu, už teď se však můžete podívat na harmonogram soutěže nebo profily jednotlivých hráčů a týmů, jenž do ligy nastoupí.

Nezapomínejte sledovat také samotný stream, kde se dozvíte vždy zajímavé informace, analýzy a hodnocení, které mohou pomoci při tvorbě jednotlivých soupisek.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.