CS:GO
Sazka Fantasy

Sazka Fantasy sestavy: V prvním kole zazáří Oskar a Zur1s, eLiVe nebo leckr jistota "na bombu"

Sazka Fantasy sestavy: V prvním kole zazáří Oskar a Zur1s, eLiVe nebo leckr jistota "na bombu"
19. 8. 2021
  |  

Lámete si hlavu, koho poslat do prvního kola Sazka eLEAGUE Split 2 2021? Přinášíme pár tipů na víkendovém souboje.

Ve včerejším Sazka Fantasy podcastu čveřice lidí z domácí scény rozebírala, koho by mohlo být nejlepší poslat do první kola podzimního splitu Sazka eLEAGUE.

In-game leader SINNERS Sebastian "beastik" Daňo zmiňoval snipera Zur1se, jakožto novou akvizici Sampi, která by mohla na této roli proti eEriness zazářit. Když si k tomu připočteme solidní cenovku 17.0 mio pro úvodní kolo, máme velmi výhodnou alternativu k Oskarovi. Ten, i dle slov Bananidese, je zkrátka těžce nahraditelný, je přeci jen velmi drahou záležitostí.


Z ENTERPRISE bychom doporučili následně Matyse na pozici HS Mastera. Nová posila se ukazuje už v dalších soutěžích a také na zahraniční scéně, v neděli by tomu nemělo být jinak.

Tip na jednu z možných sestavu pro první kolo od autora článku
Pozice Bomb specialisty je velmi zrádnou a první split s ní bojovalo mnoho odborníků. S postupem času se buď stala jakousi "poslední volbou" do budgetu anebo spousta uživatelů začala vnímat, kdo že z jakého týmu často bombu drží za T - side. Takto například vzniká "jistota" v podobě picku jednoho z dvojice lídrů leckr & the eLiVe.

Zároveň ale doporučujeme sledovat nováčky v barvách BRUTE nebo Sampi, kteří se zajisté budou chtít předvést a možná se z nich do dalších kol stanou velmi dobré volby.

Pokud jste nestihli včerejší podcast můžete jej shlédnout ve videu níže.



Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.