CS:GO
Sazka Fantasy

Sazka Fantasy pro play-off Sazka eLEAGUE je spuštěna! Hraje se o 34 000 i návštěvu studia

Sazka Fantasy pro play-off Sazka eLEAGUE je spuštěna! Hraje se o 34 000 i návštěvu studia
9. 6. 2021
  |  

Základní část jarního splitu Sazka eLEAGUE 2021 v CS:GO skončil a s tím i úvodních 7 kol v Sazka Fantasy. SINNERS se radují z prvního místa po základní části a postupu do semifinále, stejně tak nejlepší hráči, kteří ve Fantasy obsadili honorované pozice.

Mezi nejlepší z domácí CS:GO scény patřili například z řad komentátorů napříkald Jiří “Bananides” Johanides nebo streamer Roman “Blade” PIlný, ani jeden z nich však na celkovou TOP 10 nedosáhl. 

Na play-off se rozběhl nový turnaj, který bude pokrývat jak čtvrtfinálové a semifinálové souboje, tak samozřejmě boj o 3. místo a titul. Celkově se v play-off kolech Sazka Fantasy hraje o 34 000 Kč, trička Sazka eLEAGUE a návštěvu studia samotné ligy v nadcházejícím splitu. Registrovat nebo přihlásit se i se svojí sestavou je možné na sazkafantasy.cz.

První zápasy play-off se rozehrají ve čtvrtek 17. června, semifinále následuje v sobotu 19. a vítěze jarního splitu poznáme v neděli večer, přibližně od 16:00 je naplánován BO5 souboj mezi nejlepšími z 8 celků, které do letošního ročníku vstoupily.

Tip na čtvrtfinálovou Sazka Fantasy od redaktora Sazka Esport Wanga:



Baráž i celé play-off budeme coveragovat formou výsledků, přehledů i článků zde na www.sazkaesport.cz
Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport