CS:GO
Sazka Fantasy

Sazka Fantasy pro 1. split Sazka eLEAGUE 2022 je spuštěna! Hraje se o 100 000 korun

Sazka Fantasy pro 1. split Sazka eLEAGUE 2022 je spuštěna! Hraje se o 100 000 korun
25. 3. 2022
  |  

Celkově 100 000 korun rozdělených do výher za jednotlivá kola a také celkové vítězství. Populární Sazka Fantasy je zpět a i letos zpříjemní sledování Sazka eLEAGUE CS:GO. Novinek ke hře je hned několik.

Sledování zápasů v Sazka eLEAGUE CS:GO bude opět okořeněno také možností zapojení se zdarma do Sazka Fantasy ligy. Uživatel, který se přihlásí nebo registruje na webu Sazka Fantasy dostane možnost sestavit si svoji soupisku 5 hráčů s určitými specializacemi. Následně bude sledovat to, jak se jim bude ve hře dařit.


Výkonnost a forma hráčů se odráží také na jejich virtuální ceně v rámci fantasy. Ti nejlepší, kterými jsou například forsyy nebo NEOFRAG ze SINNERS, stojí okolo 26 milionů. Naopak nejlevnějšími jsou aktuálně nováčci z Inside Games nebo mladí hráči Dark Tigers. Vlést se při skládání soupisky musíte do stomilionového rozpočtu, abyste se vyhnuli penalizaci za toto překročení.
Sazka Fantasy je tady, registrace probíhá na sazkafantasy.cz/lp/csgo
Ani letos neodejdou ti nejlepší s prázdnou. Během každého kola se v cenách rozdá 25 hráčům 9 100 Kč, ti nejlepší v celkovém žebříčku za split si rozdělí v hlavním turnaji 10 000 Kč. Zároveň bylo zařazeno hned několik novinek.

Změny se týkají zejména úpravy v bodování tak, aby došlo k co největšímu vybalancování hry. Zároveň byl zařazen prvek "Knife Kill", tedy body hráč získává když dokáže zabít soupeře nožem, případně když je naopak zabit body ztrácí.

Novinky Sazka Fantasy pro 1. split v roce 2022:

  • Upravené bodování
    • přidán "Knife Kill" +40 / -20 bodů 
    • každý nově dostane za Entry Frag 2 body
    • za položení nebo zneškodnění bombym dostane každý hráč nově jen 2 body

  • Techniké úpravy
    • byl vytvořen nový datový feed, který zajistí rychlé přičítání bodů a vyhodnocování

Kompletní informace o novinkách ze Sazka Fantasy najdete na oficiálním webu, kde si také můžete soupisku vytvořit a zapojit se do boje s dalšími hráči a fanoušky!
Takto může vypadat Sazka Fantasy sestava pro pvrní kolo Sazka eLEAGUE
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.