CS:GO
Sazka Fantasy

Sazka Fantasy: Koho poslat do boje v semifinále?

Sazka Fantasy: Koho poslat do boje v semifinále?
19. 6. 2021
  |  

Semifinále Sazka eLEAGUE je tady! Koho poslat do boje v Sazka Fantasy a zpříjemnit si tak sledování play-off během parného víkendu?

Sazka Fantasy je ve své finálové fázi, stejně jako Sazka eLEAGUE. Ve hře zůstávají poslední 2 kola, jedno semifinálové a jedno finálové. Pokaždé můžeš vybírat ze stejných 20 hráčů, protože poražení semifinalisté budou hrát v neděli o 3. místo, vítězové finále.

Sniper a bomb specialista jako jasná volba?

Během Sazka Fantasy podcastu se Bananides, Blogg1s i Wango shodli na dvou pozicích. Roli snipera by měl nejlépe zvládnout Oskar, který táhne SINNERS za triumfem. Stejně tak pozice bomb specialisty patří během celého splitu dvojici Leckr a the eLiVe. Druhý jmenovaný se ale má popasovat s obranou SINNERS a proto všichni 3 volili prvního jmenovaného, tedy hráče Entropiq Prague.
Jak tedy vypadá ideální pětice na semifinále podle komentátora Jiřího "Bananides" Johanidese? Nechybí zmínění Tomáš "oskar" Šťastný a Michal "leckr"Kadlíček. Bananides vytahuje také pomyslné eso v kurávu v podání hráče SINNERS ZEDKA na pozici HS mastera. Pětici doplňuje HONES a nbqq.



Pokud se chceš přidat a zabojovat o zajímavé ceny, nyní máš ideální příležitost registrovat se a poslat do boje svoji sestavu na Sazka Fantasy.
Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport