CS:GO
Sazka Fantasy

Sazka Fantasy: Koho do čtvrtfinálové sestavy?

Sazka Fantasy: Koho do čtvrtfinálové sestavy?
16. 6. 2021
  |  

Sazka eLEAGUE míří do play-off a s tím přichází také nový turnaj v Sazka Fantasy. Přinášíme několik tipů, koho zvolit do sestavy.

Pět pozic v sestavě, které je potřeba obsadit a zároveň nepřekročit budget 100 milionů. Pojďme pozici po pozici, kdo se kam hodí? Obecně doporučujeme využít různé funkce jako filtrování, které Sazka Fantasy nabízí.

Sniper

Na pozici snipera, tedy především AWP hráče, se na první dobrou nabízí hned několik jmen. Forsyy z týmu ENTERPRISE, který zaznamenal 154 sniper killů (z aktuálně započítaných dat, částečně dochází k dopočítávání), jeho protějškem bude v zápase Dominik "blogg1s" Janita. V případě zástupce eSuby se dá přemýšlet také o pozici Entry Fraggera. Ve hře by mohl být vidět také Lukáš "capseN" Koláčný, jehož tým Entropiq Prague vyzve BRUTE.

HS Master

Koho zvolit na pozici HS Master? V semifinále asi připadne volba na hráče SINNERS Shocka, ve čtvtfinále je to krapet složitější, ale například komentátor Sazka eLEAGUE Jiří "Bananides" Johanides doporučuje zástupce ENTERPRISE lucaseP. Zajímavou volbou by případně mohl být i Matys z BRUTE, v případě dobrého rozložení bugetu také HONES z Entropiq Prague.

Bomb Specialist

Zde většina hráčů přemýšlí naposled dle ceny. Co se ale zaměřit na hráče, kteří opravdu s bombou ve hře fungují? Během základní části se mezi ně vyprofilovali především IGL Entropiq Prague a ENTERPRISE, jmenovitě leckr a the eLiVe.

Entry Fragger

Volit snipera nebo někoho jiného? Možnosti tedy padají na blogg1se v případě první volby, v případě druhé se znovu můžeme bavit o hráči lucasP.

PISTOL Guru

Pistole nemusí nutně rozhodovat, ale nezanedbat tuto roli je velmi důležité. KWERTZZ v Sazka Fantasy podcastu mluvil v superlativech především o svém spoluhráči Matysovi. Špatnou volbou by vzhledem k typu zápasu nemusel být ani EYO nebo naopak z druhé strany barikády HONES
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.