CS:GO
Sazka Fantasy

Sazka Fantasy: Koho do 5. kola? Velký výběr sniperů, zur1s jako HS Master. Dytor kamkoliv

Sazka Fantasy: Koho do 5. kola? Velký výběr sniperů, zur1s jako HS Master. Dytor kamkoliv
14. 5. 2022
  |  

Lámete si hlavu nad tím, koho poslat do 5. kola Sazka Fantasy v rámci CS:GO soutěže Sazka eLEAGUE? Ve hře se ukazuje řada kvalitních sniperů, respektive entry fraggerů, ale také vyčnívají další hvězdy.

V neděli po obědě startuje další kolo jarního splitu Sazka eLEAGUE CS:GO. Preview napovídá, že bychom se mohli dočkat velmi vyrovnané podívané. Kteří hráči z ní však budou vyčnívat a mohli by patřit do vaší ideální Sazka Fantasy sestavy. Také v neděli se totiž bude hrát o více jak 9 000 korun a body do dlouhodobé soutěže.

VSTUP DO SAZKA FANTASY

Z hlediska sniper killů jednoznačně vyčnívá David "forsyy" Bílý z týmu SINNERS, který patří k nejlepším hráčům ligy. V závěsu zůstávají Lukáš "capseN" Koláčný a Dominik "blogg1s" Janita, s nimiž se většinou na této roli také nespletete.

Podobné je to na roli Entry Fraggera, kde se však zajímavou alternativou jeví mladý hráč Dark Tigers majky nebo Martin "Dytor" Handl z týmu Dynamo Eclot. Posledního zmíněného hráče můžete s klidným a čistým svědomím použít také na HS Mastera, otázka zda v tomto kole, kdy proti Dynamo Eclot budou stát ENTERPRISE, v jejichž řadách je další vynikající hráč této role, Matúš "matys" Šimko. Levnější alternativou, na základě posledního zápasu, může být zur1s z eSuby.

Pistol Guru a Bomb Specialist jsou role, které s největší pravděpodobností zaplníte až na závěr, přesto na Sazka Fantasy můžete vyfiltrovat úspěšnost hráčů v daných rolích. Respektive jejich statistiky s danou specializací.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.