CS:GO
Sazka Fantasy

Sazka Fantasy: Kdo patří mezi 7 nejdražších hráčů? Vyplatí se je vybrat?

Sazka Fantasy: Kdo patří mezi 7 nejdražších hráčů? Vyplatí se je vybrat?
28. 3. 2022
  |  

Sazka Fantasy přináší zpestření Sazka eLEAGUE CS:GO. Hledání ideální soupisky pro každé kolo je doplněno motivací finančních odměn a prestiže. Kdo patří mezi 7 nejdražších hráčů ve fantasy a vyplatí se je vůbec zvolit?

Ani letos nebude chybět Sazka Fantasy v rámci projektu Sazka eLEAGUE. Tisíce hráčů se mohou zdarma zapojit a zkusit vytvořit tu možná nejlepší sestavu na dané kolo největší domácí ligy v CS:GO. 

Nikoho zřejmě nepřekvapí, že mezi 7 nejdražšími hráči Sazka eLEAGUE co do ceny Sazka Fantasy se nachází všech 5 hráčů SINNERS. Kdo je však mezi nimi? A do jakých rolí je případně zvolit?


7 nejdražších hráčů Sazka Fantasy:

David "forsyy" Bílý

Nová hvězda SINNERS plnila v loňském roce roli AWP "dvojky" na domácí scéně a právě letos dostává šanci být onou jedničkou. Pro první kolo má David "forsyy" Bílý cenovku 27 milionů. 

Logicky bude nejvhodnější na pozici Snipera, případně Entry Fragger. V obou případech se očekává, že získá velké množství bodů, přesně tak, jako se to v loňském roce dařilo oskarovi, který patřil k nejkonzistentnějším hráčům. Právě role Sniper je tou nejvýdělečnější v rámci Sazka Fantasy, je tedy třeba zvolit toho nejlepšího z nejlepších pro dané kolo.

Adam "NEOFRAG" Zouhar

Stálice domácí scény, K/D machine. Adam "NEOFRAG" Zouhar bude patřit opět k nejlepším riflerům ligy a obhájce 4 titulů bude chtít připsat 5. S cenou 26,5 milionu pro úvodní souboj SINNERS s Entropiq Prague patří k nejdražším hráčům, nicméně by se mohl vyplatit. Otázka na posouzení každého zůstává role, do níž NEOFRAGa posadit.

Max "SHOCK" Kvapil

Domácí HS Machine je velmi drahou, leč kvalitní volbou v pozici Headshot mastera, případně Entry Fraggera. Ani jedna role není v zásadě SHOCKovi cizí. S K/D 1.14 patřil sice hráč SINNERS až do druhé desítky pořadí hráčů, rozdíly mezi TOP 15 hráči byly však minimální.

Právě v zápase s Entropiq Prague by to mohlo o to více sednout a kvalitní výkon bude bezpochyby potřeba.

Jindřich "ZEDKO" Chyba

Dalším hráčem s cenovkou přesahující 20 milionů v Sazka Fantasy je také Jindřich "ZEDKO" Chyba, který patří k nejstabilnějším domácím borcům. S cenou 24 milionů si jej můžete umístit do své sestavy a on vás s největší pravděpodobností nezklame.

Zápas 1. kola Sazka eLEAGUE

Filip "AJTT" Dolenský

Skromný hráč s velkou formou a konzistencí. Při pohledu na výpis pro někoho možná překvapením, že se AJTT nachází na cenovce 23,5 milionu.  S K/D ratio 1.21 přitom reprezentant Entropiq Prague patřil k nejlepším v minulém splitu a letos bude chtít navázat na povedené individuální výkony. 

Simon "KWERTZZ" Horák

Pokud budete v rámci Sazka Fantasy hledat alternativu na roli Headshot Mastera, vaše směřování by nemělo minout Simona "KWERTZZ" Horáka, hráče Entropiq Prague, který dokázal už během působení v BRUTE, že přesná muška mu rozhodně není cizí. Jedenáctý nejlepší hráč loňského splitu z pohledu K/D ratio bude chtít opět ukázat, že patří k nejlepším na domácí scéně

Sebastian "beastik" Daňo

Zkušený In-game leader sice nepředvádí hvězdné výkony v každém zápase, jeho role je ovšem neotřesitelná a kromě pokynů spoluhráčům zapisuje i klíčové killy... Pozici mezi nejdražšími hráči si zaslouží svojí přesnou muškou a také zejména pozicí dobrého "Bomb specialisty". Cena 21,5 milionu může být zajímavá do různých mixů sestav.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.