CS:GO
Sazka Fantasy

V 18:00 startuje Sazka Fantasy podcast o posledním kole Sazka eLEAGUE, play-off i dění na scéně

V 18:00 startuje Sazka Fantasy podcast o posledním kole Sazka eLEAGUE, play-off i dění na scéně
3. 6. 2021
  |  

Bitvy o body do tabulky Sazka eLEAGUE na jedné straně mezi hráči. Naopak mezi fanoušky přetahovaná o to, kdo poskládá nejlepší Sazka Fantasy sestavu. Zbývá poslední kolo v turnaji základní části, pak se jde na play-off. Nejen o sestavách bude řeč dnes od 18:00.

Ostříleného komentátora a moderátora Jiřího "Bananides" Johanidese doplní během čtvrtečního podvečera bývalý hráč a nynější analytik David "KAPARZO", bývalý trenér SINNERS KETUBOR a streamerka Miley.



Diskuze bude nejen o predikcích na poslední kolo Sazka eLEAGUE Split 1 2021, ale také o volbě ideální Sazka Fantasy sestavy nebo dění na světové scéně. Mluvit se také bude o hráčkách v esportu nebo obecně hrách. Témat na rozebrání je zkrátka víc než dost.
Ať již díky inspiraci od profíků nebo na základě vlastního uvážení si může postavit Sazka Fantasy CS:GO zadarmo každý na tomto odkazu a vyslat ji tak do boje o nemalé odměny. Na 7. kolo základní části se sestavy uzavírají v neděli ve 13:00, tedy v době startu zápasu Entropiq vs. Sampi.

Podcast startuje od 18:00 na twitch.tv/eleaguecz 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.