CS:GO

Sazka eLEAGUE: Stanou se SINNERS šestinásobným vítězem a vstoupí do historie?

Sazka eLEAGUE: Stanou se SINNERS šestinásobným vítězem a vstoupí do historie?
16. 8. 2022
  |  

Takřka historický počin leží před SINNERS jako na zlatém podnose. Mohou se stát šestinásobným vítězem Sazka eLEAGUE, tedy jedné ligy/turnaje v rekordně krátém čase. To domácí scéna nepamatuje.

Česká jednička udělala před dalším splitem Sazka eLEAGUE jedinou změnu v sestavě, po odchodu Adama "NEOFRAG" Zouhara se Tomáš "tomkeejs" Tomka vrátil do pozice hráče, následně zpět do role trenéra a uvolnil tak místo pro Patrika "Zero" Žúdela, který v rozhovoru pro Sazka Esport neskrýval ambice ani pokoru.

Nyní před sebou mají SINNERS pořádnou výzvu. Jednak stále bojují o účast na Majoru, čímž by si sestava i organizace splnili sen, zároveň je však čeká obhajoba všeho možného i nemožného na česko-slovenské scéně. A jedním z těchto milníků je také Sazka eLEAGUE, v níž si tým jde už pro 6. triumf.

Profil týmu SINNERS
6 titulů v řadě z jedné soutěže, to je něco, co domácí CS:GO scéna nepamatuje a SINNERS mohou vstoupit do historie. Už jejich dosavadní počin, tedy 5 titulů ze Sazka eLEAGUE a ovládnutý Sazka eCUP Summer 2022, jsou více než přesvědčivé. Ale 6? Navíc před plnou letňanskou halou během finálového víkendu na FOR GAMES? Velká meta, pro kterou tým jde. 

Z původní sestavy, která pamatuje kompletní úspěchy a má památku na každé finále, zůstala už pouze trojice Sebastian "beastik" Daňo, Jindřich "ZEDKO" Chyba a také Max "SHOCK" Kvapil. David "forsyy" Bílý a již zmíněný Patrik "Zero" Žúdel patří k novým akvizicím v letošním roce.

Jedinou otázkou zůstává, kdy a proti komu vstoupí SINNERS do podzimního splitu Sazka eLEAGUE. Původně plánovaný zápas mezi SINNERS a Dynamo Eclot se kvůli křížení s RMR IEM kvalifikací odložil na 10. září. Stejně tak se může stát podobný osud v duelu SINNERS vs. Dark Tigers. O vývoji vás budeme informovat.

Hráče SINNERS Esports každopádně můžete vybírat do sestav v rámci Sazka Fantasy a bojovat tak o ceny za celý turnaj i jednotlivá kola. O zápasy SINNERS nepřijdete ani v rámci vysílání na Twitch kanále eLEAGUEcz.

Harmonogram zápasů SINNERS v Sazka eLEAGUE

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.