CS:GO

Sazka eLEAGUE: Na čele 3 týmy se 14 body, BRUTE nemusí zachránit ani výhra

Sazka eLEAGUE: Na čele 3 týmy se 14 body, BRUTE nemusí zachránit ani výhra
28. 9. 2021
  |  

Jak vypadá postupová matematika a šance týmů v Sazka eLEAGUE CS:GO? BRUTE, eEriness a Dark Tigers hrají o jediný slot v play-off. Tři týmy se načele bojují o 2 místa v semifinále.

První dva celky po základní části míří přímo do semifinále, které se odehraje rovnou na veletrhu ForGames, kde Sazka eLEAGUE vyvrcholí. O tuto přímou účast bojují Entropiq Prague, ENTERPRISE a SINNERS. Všechny 3 celky mají po 14 bodech.

Entropiq Prague se navíc s ENTERPRISE utkají v rámci 7. kola podzimní části. Vítězství jednoho z týmů tak bude znamenat jistotu postupu.
Tabulka CS:GO ligy Sazka eLEAGUE po 6 odehraných kolech
Naopak ve spodní části tabulky taky bojuje trio týmů. Dark Tigers mají nejlepší výchozí pozici se 3 body. eEriness mají body 2, BRUTE jeden. Také ve spodní části tabulky dojde na vzájemný souboj týmů, které zde bojují.

BRUTE se utkají s Dark Tigers, ovšem ani výhra prvního jmenovaného celku nemusí znamenat jistotu záchrany. Na záchranu by došlo v případě, že BRUTE zvítězí a eEriness zároveň neporazí eSubu. V tomto scénáři si musejí dát pozor také Dark Tigers.

Jediné celky, kterým o nic nejde a se 100% jistou skončí na 4. nebo 5. místě, tedy ve čtvrtfinále se navzájem vyzvou právě eSuba a Sampi.

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport