CS:GO

Sazka eLEAGUE CS:GO: 8 vlčáků, 6 místenek v play-off. Zažijeme nejvyrovnanější split v historii?

Sazka eLEAGUE CS:GO: 8 vlčáků, 6 místenek v play-off. Zažijeme nejvyrovnanější split v historii?
7. 4. 2022
  |  

Blíží se start základní části Sazka eLEAGUE ve hře CS:GO. 8 zajímavě vypadajících týmů, pouze 6 místenek v play-off a dvě barážová místa. Dočkáme se nejvyrovnanější základní části v dosavadní historii?

Z 8 týmů, které nastoupí do úvodního kola Sazka eLEAGUE , nebude chtít ani jeden plnit roli outsidera. Byť mezi sestavami najdeme ty, jenž asi nebudou nejžhavější kandidáti na triumf, vypadá to, že bychom se mohli dočkat velmi vyrovnaných soubojů.

Na jedné traně budou stát SINNERS a ENTERPRISE, kteří budou chtít mířit přímo do semifinále a pak zůstává otázkou, co se stane dál. eSuba vypadá, že sestrojila velmi zajímavý manšaft, Dynamo Eclot se bude chtít při premiérové účasti v Sazka eLEAGUE ukázat, Entropiq Prague si nemohou dovolit další zaváhání a zůstávají další. Sampi nepochybně ukázali, že ani oni nebudou hrát pomyslné druhé housle a při BO2 formátu se mohou ukázat jak Dark Tigers, tak Inside Games.

Pomyslné nůžky mezi profesionálními a semi-profi organizacemi tu stále jsou, formát, aktuální forma i motivace by však mohli hrát do karet dramatické podívané po dobu dlouhých týdnů. Příběhy, zajímavosti a ambice jednotlivých celků jsme přibližovali v pravidelných článcích "Focus". Najdete je jednak na profilech jednotlivých CS:GO týmů Sazka eLEAGUE, stejně tak na výpisu článků z ligy.

Program prvního kola

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.