CS:GO

Sazka eLEAGUE 6. kolo: Dominantní výkon eSuby. Inside Games míří do baráže

Sazka eLEAGUE 6. kolo: Dominantní výkon eSuby. Inside Games míří do baráže
22. 5. 2022
  |  

eSuba si dokázala poradit s Inside Games dominantním výkonem a výsledkem. Sazka eLEAGUE tak zná prvního účastníka baráže, kterým jsou Inside Games.

eSuba nastoupila na outsidera Inside Games ve velkém stylu a první polovinu dokázala totálně dominovat, když za CT stranu soupeře prakticky k ničemu nepustila. Zásluhu na tom měl prakticky celý celek, jenž se držel na pozitivních K/D hodnotách (až na Leviho, v polovině 10/11). 

Tým pak táhlo zejména duo zur1s & blogg1s, přičemž druhý jmenovaný si stylově připsal úspěšnou 1v1 na závěr poloviny, kterou stanovil průběžný stav na 13:2. Po výměně stran uspěla eSuba v pistol round a následném kole, čímž se dostala na map point. První ještě dokázal úspěšným clutchem odvrátil Shinkyy. Následně však zápas skončil úspěšným kolem ze strany eSuby a tedy stavem 16:3.

Inside Games nedokázali uspět ani na úvod mapy de_nuke, kde startovali za CT stranu. eSubě si i přes prohrané kolo po prvních 9 kolech připsala průběžné vedení 6:3. Martin "zur1s" Sláma během úvodních kol získal 15 fraggů. Následovala další kola, které jedno za druhým padalo ve prospěch eSuby, která v polovině vedla 11:4.

Další bodový přísun ze strany bránících Inside Games už nepřišel a tak bylo jasné, že tým míří do baráže po další jednoznačné porážce. 

eSuba vs. Inside Games

Výsledek - 2:0
  • de_overpass 16:3 (13:2)
  • de_nuke 16:4 (11:4)
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.