CS:GO

Sazka eCUP: V semifinále se SINNERS postaví Dynamu, ENTERPRISE vyzvou EIQ Prague

Sazka eCUP: V semifinále se SINNERS postaví Dynamu, ENTERPRISE vyzvou EIQ Prague
23. 11. 2022
  |  

Středeční den v rámci Sazka eCUPu ve znamení semifinálových duelů! Od 16:00 na sebe narazí Entropiq Prague a ENTERPRISE, o tři hodiny později se představí SINNERS proti Dynamu Eclot.

V rámci úterních zápasů čtvrtfinále Sazka eCUPu porazili SINNERS Sampi 2:0, ENTERPRISE si přesvědčivě poradili s týmem ANDROMEDA také 2:0 a Dynamo Eclot nemělo větších problémů s eSubou. V jediném zápase hraném na tři mapy porazili Entropiq Prague celek Cryptova 2:1. Právě čtyři vítězové utvoří na středeční den semifinálové dvojice.

První duel nabídne od 16:00 střetnutí hráčů Entropiq Prague se sestavou ENTERPRISE. Pražská sekce Entropiqu by se ráda po dlouhé době podívala do finále nějakého turnaje. V cestě jim však bude stát vítěz posledního splitu Sazka eLEAGUE, který i přes úterní zařazení svých zahraničních hráčů na přestupovou listinu bude velkým favoritem na postup do finále.

Druhou semifinálovou dvojici utvoří SINNERS a Dynamo Eclot. Tyto dva celky se naposledy utkaly v rámci semifinále letošního MČR, kde se z postupu do finále po výsledku 2:0 radovali hráči SINNERS. Právě hříšníci by měli být favoritem na postup i v rámci tohoto semifinále a s Dynamem, které má svého AWP hráče zařazeného na přestupové listině, by si měli poradit.

Oba zápasy o postup do finále budete moci sledovat živě na twitch kanále eLEAGUEcz.

Author photo
David Hendrich CS:GO observer, nadšenec do sportu a esportu.