CS:GO

Sazka eCUP: SINNERS zvládli čtvrtfinále se Sampi

Sazka eCUP: SINNERS zvládli čtvrtfinále se Sampi
22. 11. 2022
  |  

Pro relativně klidné vítězství si došli SINNERS v rámci čtvrtfinále Sazka eCUP. Sampi se příliš klást odpor nedařilo a po porážce 0:2 končí.

SINNERS vs. Sampi

Výsledek - 2:0
  • de_inferno 16:9 (8:7)
  • de_nuke 16:12 (9:6)
  • de_ancient

Sampi zažili skvělý vstup do úvodní mapy čtvrtfinálové série, když se dostali do brzkého vedení 3:0. Pak se však rozjela i mašina SINNERS, vyjma tomkeejse, kterému se tolik nedařilo. A česká jednička tak mohla snadno dosáhnout na vyrovnání a posléze se dokonce dostala i do vedení 7:4, pak však dokázal T4gg3D clutchnout proti SHOCKovi a zajistil tak na T-side pro svůj tým 5. bod.

SINNERS pak šli sice do 13. kola pouze s pistolemi, přesto však uspěli a potrestali chyby Sampi (8:5). I tak se dostal outsider zápasu ke snížení na 7:8 a mohl ve druhé poloviny ještě zdramatizovat hru.

Česká jednička nastoupila do druhé půle opět vítězně, posléze však přišla porážka v druhém kole, což mohla být voda na mlýn tempa Sampi. Ovšem ani mladý ambiciozní tým nedokázal navázat vícero body v řadě, což znamenalo sérii a vítězství SINNERS 16:9.

Na druhé mapě zase Sampi lépe začali, avšak to byli znovu SINNERS, kteří sérií 5 kol za sebou získali vedení na svoji stranu a navíc v další fázi mapy jej dostali také na úroveň 7:3, respektive 9:4. Pak se ale ještě podařilo MATYSovi dotáhnou svůj tým ke snížení na 6:9, což dávalo Sampi ještě naději.

Ta navíc byla povýšena ještě tím, že Sampi vyhráli force round ve druhé polovině a dostali se zpět do zápasu. Pak však opět otěže mapy chytli hráči SINNERS, jenž se utrhli do vedení 14:10.

Ovšem Sampi nic nezabalili a s pořádnou dávkou štěstí ještě snížili na 12:14. To však bylo také vše, co vymysleli a nakonec prohráli v poměr 12:16.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.