CS:GO

Sazka eCUP: Čtvrtfinále klepe na dveře! Kdo proti sobě nastoupí?

Sazka eCUP: Čtvrtfinále klepe na dveře! Kdo proti sobě nastoupí?
22. 11. 2022
  |  

Z pondělního osmifinále postoupila čtveřice týmů, která v úterních duelech vyzve nasazené týmy. Na streamu se tak objeví SINNERS, kteří vyzvou Sampi a eSuba se postaví Dynamu Eclot. Mimo záběry kamer se utkají Entropiq Prague s Cryptovou a ENTERPRISE narazí na tým Andromeda.

Z pondělního osmifinále postoupili Sampi, Dynamo Eclot, Cryptova a překvapivě ANDROMEDA. Sampi si poradili s Dark Tigers jednoznačně 2:0 a Dynamo Eclot přehrálo bez problémů celek Redfools. Cryptova se nadřela na třech mapách s GLORE a jediným překvapením se stala prohra Inside Games 0:2 s týmem ANDROMEDA. 

Postupující týmy tak dnes vyzvou nasazenou čtveřici, která díky umístění v základní části 2. splitu Sazka eLEAGUE dostala přímou pozvánku do čtvrtfinále.

Úvodním čtvrtfinálovým duelem se stane souboj SINNERS a Sampi. Hříšníci momentálně nehrají ve špatné formě a po vítězství na MČR si chtějí dojít i pro vítězství v rámci tohoto turnaje. Sampi jsou na tom o poznání hůř, v posledních týdnech se jim příliš nedaří a Guardianova pauza jim také příliš neprospěla. Favoritem na vítězství jsou tak i podle bookmakerů SINNERS s kurzem 1,13.

O poznání vyrovnanějším duelem by měl být zápas eSuby s Dynamem Eclot. Tyto dva celky se spolu utkaly v poslední době hned třikrát. Jednou v rámci posledního MČR a dvakrát v rámci říjnového MSR. Ve všech třech případech se z vítězství radovali hráči Dynama Eclot. Odnesou si vítězství i z dnešního zápasu?

Entropiq Prague vs. Cryptova. Dva týmy, které na sebe v poslední době naráží více než často. Ve většině případů odchází z duelu více spokojená pražská sestava Entropiq. Cryptova má však ambice tento tým porážet a tak může jít o dost pravděpodobně nejvyrovnanější duel dnešního dne.

Nejjednoznačnější duel by měl proběhnout mezi vítězem posledního splitu Sazka eLEAGUE a překvapivým postupujícím do této fáze turnaje. Ač mají ENTERPRISE formu jako na houpačce, tak by s týmem ANDROMEDA neměli mít větších problémů a dojít si pro jednoznačné vítězství a postup do semifinále.

První dva zmíněné duely budete moci sledovat již dnes od 16:00, respektive od 19:00, na oficiálním twitch kanále eLEAGUEcz. Zbylé dva zápasy se odehrají offstream.

Author photo
David Hendrich CS:GO observer, nadšenec do sportu a esportu.