CS:GO

Sampi se pokusí o návrat po roční odmlce. Závěr baráže Sazka eLEAGUE se odehraje již dnes

Sampi se pokusí o návrat po roční odmlce. Závěr baráže Sazka eLEAGUE se odehraje již dnes
25. 10. 2022
  |  

Poslední část baráže o dvě místa v rámci Sazka eLEAGUE se odehraje již dnes. V boji o zbylé dva spoty zůstali Inside Games, Dark Tigers a Sampi.

Přestože od finále Sazka eLEAGUE na forgames uběhlo již pár dní, tak liga ještě neskončila. V posledních zápasech letošního roku je na plánu ještě baráž o postup do čtvrtého ročníku. Ze všech týmů, které se účastnily open kvalifikací nám zůstává už jen jediný, který se popere o jedno ze dvou postupových míst s týmy, které v podzimním splitu skončily na sestupových příčkách.

Tím jediným týmem, který z open kvalifikací zůstal jsou Sampi, kteří se snaží o návrat do ligy po roční odmlce, poté co se po přestavbě celého týmu neúčastnili ani jednoho z letošních splitů. Poté už zůstávají jen týmy, které zakončili podzimní split na 7. resp. 8. místě - Inside Games a Dark Tigers. Baráže se účastnili také FADEE Gaming, kteří však v double elimination formátu po prohrách s Inside Games a Dark Tigers již vypadli.

První utkání přinese od 17:00 duel Inside Games a Sampi. Vítěz tohoto utkání si rovnou zajistí postup do ligy, poražený dostane šanci na reparát v následném zápase od 20:00 s Dark Tigers. 

Rozpis baráže Sazka eLEAGUE

Úterý 25. října:
  • 17:00 | Inside Games vs. Sampi
  • 20:00 | TBD vs. Dark Tigers

Které dva týmy se kvalifikují do další sezóny Sazka eLEAGUE? Odpověď budete moci zjistit na twitch kanále eLEAGUEcz, kde se budou obě utkání vysílat.

Zdroj úvodní fotografie: Twitter @teamsampi

Author photo
David Hendrich CS:GO observer, nadšenec do sportu a esportu.