CS:GO

Rutk0 vydržel na hostování v GLORE měsíc. Nyní společně se čtrnáctiletým PR doplňují Dark Tigers

Rutk0 vydržel na hostování v GLORE měsíc. Nyní společně se čtrnáctiletým PR doplňují Dark Tigers
5. 4. 2022
  |  

Dark Tigers se rozhodli pro změny v CS:GO a před startem Sazka eLEAGUE vyrukovali s novými posilami. Jedním z nich je Rutk0, kterého Sampi přesunuli v rámci hostování, druhým teprve čtrnáctiletý PR.

Angažmá mladého supertalentu, kterému je teprve 14 let a převzetí hostování Rudolfa "Rutko" Kovalčika. Dark Tigers ukázali karty před novou sezonou Sazka eLEAGUE a bude chtít splnit plán v podobě postupu do play-off.

Na jedné straně mladý Oldřich "PR" Nový, jehož dosavadní angažmá v GLORE mnoho úspěchů nepřineslo, ale dal tak alespoň o sobě vědět na česko-slovenské scéně. Ze stejné sestavy přichází i slovenský hráč Rutko, který je však kmenovým hráčem Sampi a tudíž došlo k velkým jednáním mezi organizacemi o přesunu hostování. To paradoxně vydrželo v původním spojení s GLORE pouhý měsíc.

K angažování nových hráčů, ke změnám v sestavě hned po začátku roku se vyjádřil také CEO Dark Tigers, Branislav Kovačovic: „Výsledky zo začiatku roka, nám signalizovali že pravdepodobne bude potrebná minimálne jedna zmena v tíme. Po odchode outexa sa odštartoval kolotoč ktorý nás prinútil až k dvom zmenám. Verím v potenciál tohto tímu a dúfam že na konci sezóny si budeme môcť povedať že to malo význam.“

Pro Dark Tigers začne Sazka eLEAGUE ve velkém tempu, když tým vyzve právě Sampi, tedy organizaci, která do jeho řad mladého slovenského hráče Rutk0 pustila. Start zápasu je naplánován na nedělních 13:00. 

Sestava Dark Tigers CS:GO:

  • Rudolf "Rutko" Kovalčik
  • Ľuboš "HenkkyG" Ilko
  • Martin "creze" Bagala
  • Michal "Majky" Švancara
  • Oldřich "PR" Nový

Oznámení nových posil Dark Tigers | Zdroj: sociální sítě Dark Tigers
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.