CS:GO
Sazka Fantasy

První kolo Sazka eLEAGUE se blíží. Koho do Fantasy?

První kolo Sazka eLEAGUE se blíží. Koho do Fantasy?
18. 8. 2022
  |  

Sazka Fantasy je zpět s novým splitem Sazka eLEAGUE. Koho poslat do sestavy pro první kolo? Přinášíme několik tipů, o které se můžete zkusit při tvorbě sestav opřít.

Na webu www.sazkafantasy.cz je možné skládat stále soupisky pro první kolo Sazka eLEAGUE. Jaká bude ta ideální se dozvíme až zpětně, po odehrání všech zápasů, nyní ovšem můžeme predikovat, jaká by tou nejlepší být měla.


Sniper
Role, která zpravidla vydělává nejvíce bodů a o to důležitější je výběr kvalitního hráče. Byť jde o odložený zápas na září, nebránili bychom se výběru bulharského snipera h4rna, který předváděl nadstandardní výkony během jarního splitu. 

Zajímavou alternativou pak může být logicky David "forsyy" Bílý, ale pozornosti by nemusel uniknout ani Dominik "NIO" Maxian z Dark Tigers, pokud byste chtěli lehce zariskovat.

Headshot Master
SHOCK nebo nic? Tak jednoznačné to ani zde není, dalšími slušnými hráči v této pozici budou bezpochyby Dytor nebo AJTT.
Sestava Wanga | zdroj: sazkafantasy.cz
Bomb Specialist
Netypická pozice, kde většina hráčů sahá po "budget" picky. Nám se jeví nejlépe v této roli dlouhodobě Michal "leckr" Kadlíček, který by mohl Entropiq Prague touto formou výrazně pomoci

Entry Fragger
Pozice Entry je místem, kde buď zvolíte kvalitního riflera nebo půjdete po některém ze sniperů. Naše volba bude v prvním kole Martin "Dytor" Handl, na kterém bude v souboji se SINNERS stát hrát týmu Dynamo Eclot. 

Pistol Guru
Na pozici nejlepšího hráče z pistolí je hned několik možností. Nabízí se totiž například manguss, AJTT, levi nebo třeba takový Valencio.

Nedělní program Sazka eLEAGUE

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport