CS:GO

Preview zápasu o 3. místo Sazka eLEAGUE: DNE sesazení SINNERS není přáno. Poradí si ale s EIQ Prague?

Preview zápasu o 3. místo Sazka eLEAGUE: DNE sesazení SINNERS není přáno. Poradí si ale s EIQ Prague?
19. 6. 2022
  |  

Mohl to být snový příběh. Premiérová sezona Sazka eLEAGUE v podání Dynamo Eclot mohla dospět do finále, kde by si to celek rozdal se SINNERS o post aktuálně nejlepší domácí sestavy. Opak je pravdou a Dynamo Eclot míří do boje o bronz proti Entropiq Prague.

V neděli od 17:00 vypukne souboj o bronz v rámci jarní části sezony Sazka eLEAGUE. Do poje se pustí Entropiq Prague a Dynamo Eclot, kteří ani přes sympatické výkony nedokázali porazit v semifinále SINNERS, respektive ENTERPRISE.

Zápas o 3. místo v Sazka eLEAGUE

Smutné semifinalisty čeká souboj o bronz. Od 17:00 se postaví o dalšího vzájemného zápasu Entropiq Prague s Dynamo Eclot. Druhý jmenovaný celek, který byl pasován do role vyzyvatele SINNERS ve finále, bude jasným favoritem s závěrečném souboji.

Důležitou roli v případném upsetu bude s největší pravděpodobností u Entropiq Prague hrát dvojice Josef "MoriiSko" Maurenc a Jan "HONES" Urválek, kteří dokázali konkurovat statistikami SINNERS i v rámci semifinále. Entropiq Prague budou potřebovat ale komplexní týmový výkon.
Na druhé straně budou smutní Dynamo Eclot, kteří už se viděli ve finále, kde chtěli vyzvat SINNERS v cestě za aktuální českou jedničkou. Semifinále s ENTERPRISE však na 3 mapách nevyšlo.

Také Dynamo Eclot se prezentuje velmi dobrým týmovým výkonem, který budou chtít předvést také v závěrečném zápase jarního splitu. Důležitou roli však s největší pravděpodobností sehraje také Martin "Dytor" Handl, který svými kvalitami převyšuje značnou část domácí scény.
Přímý přenos na Twitch kanále eLEAGUEcz poběží již od 16:30 předzápasovým studiem, o 30 minut později vypukne samotná podívaná na serveru. 

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.