CS:GO

Preview semifinále Sazka eLEAGUE: Dokáže eSuba zaskočit SINNERS?

Preview semifinále Sazka eLEAGUE: Dokáže eSuba zaskočit SINNERS?
21. 10. 2021
  |  

Semifinále Sazka eLEAGUE začíná už v pátek dopoledne. Jak by měly vypadat oba zápasy, které rozhodnou o sobotních finalistech?

V osudí zůstaly poslední 4 celky, které si to rozdají během pátku a soboty o post krále Sazka eLEAGUE a 500 000 korun pro vítěze. Dokáže změnit formu týmů offline prostředí a diváci? Jak by se mohly vyvíjet jednotlivé semifinále a kdo je favoritem? Tradiční videopreview připravil Ondřej "Lelek" Kvarda.



Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! 18+

Přehled semifinálových zápasů:

ENTERPRISE vs. Entropiq Prague


V prvním semifinále dojde na souboj týmů, kterým v poslední době chybí forma na té nejvyšší úrovni, kde oba celky hrají. Semifinále však může být do závěrečných měsíců roku 2021 tím správným impulsem.

Entropiq Prague už definitivně potřebují ukázat, že akvizice KWERTZZe na pozici riflera a MoriiSka na pozici AWP. Naopak ENTERPRISE, pokud chtějí potvrdit pozici domácí scény, nezbývá jim nic jiní, než zvítězit. Dočkat bychom se s největší pravděpodobností měli velmi vyrovnané bitvy, do které jako mírný favorit vstupují právě ENTERPRISE.

SINNERS vs. eSuba


Bude se konat velký zázrak na hracím poli, nebo SINNERS potvrdí roli favorita a zamíří bez problémů do finále 2. splitu Sazka eLEAGUE 2021? eSuba zažívá rozporuplné období, čtvrtfinále však prošla jako nůž máslem a touží po velkém skalpu, který by mohl pomoci seběvědomí hráčů.

Favoritem zápase je bez ohledu na okolnosti česká jednička SINNERS, jejíž největším mínusem bude dost možná právě switch z evropských zápasů, které během tohoto týdne hráči hrají, směrem k těm domácím.

Přímý přenos semifinálových zápasů můžete sledovat na pražském výstavišti na PVA Expo Letňany nebo na Twitch kanále eLEAGUEcz.



Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport