CS:GO

Preview 2. kola Sazka eLEAGUE: Sampi chtějí skalp SINNERS, ti ale znovu vyhrají

Preview 2. kola Sazka eLEAGUE: Sampi chtějí skalp SINNERS, ti ale znovu vyhrají
25. 4. 2021
  |  

Sazka eLEAGUE pokračuje v neděli od 13 hodin druhým kolem. Největším šlágrem bude bezesporu zápas Enterprise vs. Entropiq. Těšíme se ale i na duel týmu BRUTE s hráči z Cryptova. Tenhle zápas totiž dost možná napoví, kdo bude za pár týdnů posledním postupujícím do play off.

Své klasické preview před nadcházejícím kolem přidal ve i náš ambasador a komentátor Ondřej "Lelek" Kvarda. Následně jsou níže v článku rozebrány zápasy více dopodrobna.



eEriness vs. eSuba

Nabídka kurzů: Vítěz FT: eEriness 5,75 - eSuba 1,10

Poražený vs. téměř poražený. eSuba v prvním kole především na první mapě tápala. I na druhé to nebylo ono, ale její hráči dokázali vývoj otočit a vyrovnat se Sampi na 1:1. eEriness pak s nováčkem podlehli na obou mapách velmi těsně.
 
eSuba je ale jasným favoritem, a právě eEriness pro ni budou soupeřem, na kterém si spraví chuť z minulého týdne. Tip je tedy jednoznačný. 0:2 pro eSubu.  

BRUTE vs. Cryptova 

Nabídka kurzů: Vítěz FT: BRUTE 2,00 - Cryptova 1,70

Zápas o 6 bodů. BRUTE a Cryptova jsou totiž papírově celky, které se spolu poperou o poslední postupové místo do play off. Cryptova je ale nováček soutěže a nad jejich kvalitou visí stále otazník. V prvním kole sice porazili eEriness 2:0, ale zápas byl velkou bitvou a extrémně vyrovnaný. Zato BRUTE prohráli s ENTERPRISE, kteří ale před splitem skvěle posílili.
BRUTE si z KWERTZZE udělali leadra, v prvním zápase ale nedostal takový support, jaký by si zasloužil. Pokud by se tahle chyba opakovala, mohli by mít hráči po dvou kolech nula bodů. Cryptova totiž alespoň jednu mapu urve.

Entropiq vs. ENTERPRISE 

Nabídka kurzů: Vítěz FT: Entropiq 1,25 -  ENTERPRISE 3,55

Tahle bitva by mohla mít všechno, co chce fanoušek vidět. Entropiq, který předvedl proti SINNERS skvělou hru a jen vteřina ho dělilo alespoň od bodu, si bude chtít spravit chuť. Jenže proti bude stát tým ENTERPRISE.
Pokud budou hráči ENTERPRISE opět v pohodě a dokážou navázat na svůj výkon z prvního kola, i ambiciózní Entropiq musí být na pozoru. Zároveň „deka“ z promarněné šance v prvním kole může mít na tým fatální důsledky. Náš tip je 1:1, nedivili bychom se ale ani výhře ENTERPRISE, kterým se stejně jako SINNERS dařilo i v bodování Sazka Fantasy.

Sampi vs. SINNERS 

Nabídka kurzů: Vítěz FT: Sampi 15,00 - SINNERS 1,03

Pouhou vteřinu byli SINNERS v minulém kole od ztráty bodů. To by ale hráč týmu Entropiq canpseN musel dokázat zneškodnit bombu. Jeho zaváhání nastartovala SINNERS a otočili celý zápas. Sampi naopak uhráli s eSubou remízu 1:1, a jen ztrátou koncentrace si neodnesli všechny 3 body.
Proti SINNERS budou muset Sampi přijít se skvělou taktikou, která jedničku zaskočí. SINNERS se ale můžou spolehnout na skvělé výkony svých hráčů, kteří mimochodem oponovali i Sazka Fantasy CS:GO bodování.


Všechny zápasy je možné sledovat ať již na detailech zápasů, na které se dá dostat před odkazy ve článku, případně klasicky na twitch.tv/eleaguecz nebo Facebook stránce.



Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! 18+

Author photo
Vítek Nešpor