CS:GO

Preview 1. kola Sazka eLEAGUE: Bitva SINNERS s Entropiq, BRUTE opět na ENTERPRISE

Preview 1. kola Sazka eLEAGUE: Bitva SINNERS s Entropiq, BRUTE opět na ENTERPRISE
17. 4. 2021
  |  

Konečně jsme se dočkali! Už v neděli odstartuje jarní split Sazka eLEAGUE. Vzhledem k aktuálním výsledkům asi není překvapením, že největším favoritem jsou opět hráči české jedničky SINNERS. Ti v loňském roce ovládli oba splity a za 18 zápasů ztratili jen 3 mapy. Dokážou s Oskarem navázat na svoje skvělé výkony i letos?

První souboje v Sazka eLEAGUE 2021 se odehrají v neděli 18. dubna, kdy se 8 účastníků utká v BO2 soubojích o první body do tabulky základní části.

Co očekávat od prvních zápasů? Mrkni na preview od komentátora a ambasadora Sazka Esport Ondřeje "Lelek" Kvardy:



13:00 | BRUTE vs. ENTERPRISE

Los ligy zatím pokaždé přidělil v prvním kole týmu BRUTE za soupeře kluky z ENTERPRISE a ani letos tomu není jinak. Oba úvodní duely zvládli BRUTE vždy v poměru 2:0. BRUTE ale zažili poměrně turbulentní rok a z loňské sestavy zůstali jen KWERTZZ a Crazyy. Na druhé straně září Forsyy, který v týdnu sestřelil SINNERS a tíhne s ENTERPRISE po úspěchu.

15:00 | SINNERS vs. Entropiq

Největším šlágrem kola je ale bezesporu duel obhájců titulu SINNERS s Entropiq. Oba týmy mají ty nejvyšší ambice, a i přes to, že jsou SINNERS favoritem, mají těžkou pozici. Všechny týmy se na ně budou chtít vyhecovat. Vždyť co je cennější než skalp CZ/SK jedničky? A hned o víkendu budou chtít zaskočit favorita určitě i Entropiq, kteří v minulém vzájemném zápase urvali remízu 1:1. Za nás si to ale kluci kolem oskara pohlídají a ve vyrovnaném souboji urvou obě mapy.

17:00 | Sampi vs. eSuba

Předposlední zápas dne nabídne souboj dvou vyrovnaných celků, které se snaží naladit na dlouhodobě vítěznou vlnu. Jde to však jak pro Sampi, tak eSubu, ztuha a i ve vzájemném souboji by se nabízelo odhadovat remízu.

19:00 | Cryptova vs. eEriness

Otazník visí nad posledním duelem, co očekávat od Cryptova nebo eEriness je velkou záhadou. O to větší spád hry by poslední zápas mohl nabídnout. Cryptova by po individuální stránce měla být připravena s největší pravděpodobností o krapet víc, než její soupeř. Jednoznačný zápas to nejspíš nebude.


Author photo
Vítek Nešpor