CS:GO

Preview: Které týmy postoupí do semifinále SEL?

Preview: Které týmy postoupí do semifinále SEL?
13. 10. 2021
  |  

Už ve středu večer se rozhodne o tom, které týmy zabojují o vítězství podzimního splitu v Sazka eLEAGUE. Od 18 hodin jsou totiž na programu dvě čtvrtfinálová utkání, které stejně jako všechny jiné zápasy budete moci sledovat na twitchi soutěže. Zajímavostí je, že všechny 4 celky, které do čtvrtfinále nastoupí, bojovaly i v rámci MSR o víkendu. Ovlivní jejich poslední zápasy i výkony v rámci SEL?


Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! 18+
 

ENTERPRISE – Dark Tigers

Favoritem prvního čtvrtfinále je rozhodně tým ENTERPRISE. Třetí tým základní skupiny nepostoupil na úkor Entropiq Prague do semifinále jen kvůli horšímu poměru vyhraných a prohraných kol. Dark Tigers pak urvali s 4 bodovým náskokem šestou příčku. Pro tygry bude ale čtvrtfinále koncem medailových nadějí. ENTERPRISE předváděli totiž skvělé výkony, ani jednou neprohráli a zremizovali zápasy s českou špičkou. Proto usuzujeme, že v BO3 uvidíme jen dvě mapy.

eSuba – Sampi

Reprízu semifinále MSR nabídne druhé čtvrtfinále. V sobotním duelu byla úspěšnější eSuba, která nakonec slovenské mistrovství vyhrála. Naopak Sampi pak v duelu o třetí místo neuspěli a musí se spokojit s „bramborou“.

Sousedy z tabulky po základní části dělily 4 body, a i vzájemný zápas byl ve prospěch úspěšnějšího týmu eSuby. Sampi to budou chtít rivalovi vrátit, ale celkově neuspějí. V Best of trojce si připíší maximálně jednu mapu.

Author photo
Vítek Nešpor