CS:GO

Preview finálového dne: SINNERS s Entropiq Prague ještě neprohráli, eSubu a EP čeká další finále

Preview finálového dne: SINNERS s Entropiq Prague ještě neprohráli, eSubu a EP čeká další finále
8. 10. 2022
  |  

Je to tady! Už dnes bude korunován nový král Sazka eLEAGUE. Bude to tým eSuba nebo ENTERPRISE? A získá Entropiq Prague skalp SINNERS v souboji o bronz?

Zápas o bronz - SINNERS vs. Entropiq Prague

Tip autora: 2:1

Nečekaně opaření vypadali SINNERS v souboji s eSubou, kde nezískali ani 15 kol za 2 mapy. Jak to bude vypadat v souboji s Entropiq Prague, kteří naopak předvedli proti EP solidní výkon. 

Xicoz a AJTT. Dva hráči, kteří táhli Entropiq Prague a pokusí se to zopakovat i nyní proti silnému soupeři. Pokud bude dokázal celek ukázat nadstandardní výkon, může z toho být tuhý boj o bronz. V opačném případě, stejně jako před rokem, skončí Michal "leckr" Kadlíček a jeho spoluhráči bez medaile.

Grandfinále - eSuba vs. ENTERPRISE

Detail zápasu: eSuba vs. ENTERPRISE
Tip autora: 1:2

ENTERPRISE a eSuba se odpoledne utkají o zlato. Naposledy se oba celky takto utkaly ve finále MSR 2021 a MČR Tour Summer 2021. V obou případech odešla vítězně eSuba. 

Obecně jsou ENTERPRISE "sběratelem" druhých míst. V Sazka eLEAGUE jej získali třikrát, jednou v Sazka eCUP nebo MČR. Ve všech těchto případech tým padl ve finále se SINNERS. Tentokrát to bude příležitost jiná. 

Otázka zní tedy jasně: Podaří se eSubě replikovat skvělý týmový výkon, nebo individuální kvality ENTERPRISE budou proti?

Přímý přenos finálové akce Sazka eLEAGUE CS:GO Finals z pražského PVA Expo Letňany můžete sledovat během pátku a soboty (Dota 2 v nedělie) na Twitch kanále eLEAGUEcz, ale také živě přímo v hale, kde bude připravena stage a doprovodný program. Více informací naleznete na oficiální události.

Hraj s rozumem. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! 18+

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.