CS:GO

Preview finále Sazka eLEAGUE: ENTERPRISE se po roce opět postaví SINNERS

Preview finále Sazka eLEAGUE: ENTERPRISE se po roce opět postaví SINNERS
22. 10. 2021
  |  

500 000 korun pro vítěze a titul šampiona podzimního splitu Sazka eLEAGUE. Lákaldo, po kterém sahají SINNERS i ENTERPRISE. Komu se to v neděli podaří?

Dramatické semifinále na obou stranách určily postupující do velkého finále podzimní části Sazka eLEAGUE v CS:GO pro rok 2021. ENTERPRISE i SINNERS se na svoji vstupenku do finále pořádně nadřeli a odměnou pro jednoho z nich bude korunovace šampiona před publikem v Praze, které během semifinále vytvořilo neuvěřitelnou atmosféru.

eSuba potrápila SINNERS víc, než mnozí vůbec čekali, naopak ENTERPRISE potvrdili roli mírného favorita v duelu s Entropiq Prague, který nakonec po velkém dramatu a technických patáliích zvládli 2:0.

SINNERS vs. ENTERPRISE

  • Grand finále Sazka eLEAGUE
  • Sobota 22. října, 14:00
  • Kurzovní nabídka: sazka.cz

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! 18+

ENTERPRISE doposud se SINNERS čtyřikrát v Sazka eLEAGUE prohráli, jednou odešli smírně s remízou. Právě v základní části podzimního splitu.

SINNERS stojí v roli jasného favorita i kurzově. Dokáží se však i tentokrát popasovat s houževnatými ENTERPRISE, které nabudilo vítězství nad Entropiq Prague?

Přímý přenos finále bude následovat po boji o bronz a také showmatch zápase influencerů. Očekávaný start je po 14. hodině. Oproti jarnímu splitu je změna také ve formátu, kdy se bude hrát BO3.

Pokud nebudete přímo na výstavišti, je možné zápas sledovat tradičně na Twitch kanále eLEAGUEcz.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.