CS:GO

PREVIEW čtvrtfinále: Postoupí mezi nejlepší 4 ENTERPRISE, eSuba, Entropiq nebo BRUTE?

PREVIEW čtvrtfinále: Postoupí mezi nejlepší 4 ENTERPRISE, eSuba, Entropiq nebo BRUTE?
16. 6. 2021
  |  

Fanoušci česko-slovenského CSka se dočkali! Největší tuzemská liga jde totiž do play-off. O postup do semifinále se porve eSuba s ENTERPRISE a ve druhém duelu pak vyzvou hráči z týmu Entropiq BRUTE. Na postupujícího z prvního zmíněného zápasu čekají v semifinále SINNERS. Úspěšnější tým z dvojice Entropiq a BRUTE vyzve tým Sampi. Čtvrtfinále se hraje 17.6. ve formátu BO3.



eSuba vs. ENTERPRISE

Snad nejtěžší zápas na predikci, který v tomto splitu byl. Třetím ENTERPRISE nevyšel závěr ligy, kdy se dostali z druhého – tedy semifinálového místa. Oba týmy ale střídají hvězdné výkony s fiasky a bude dost záležet i na aktuální pohodě v sestavě.

Vzájemný zápas ze 4. kola skončil remízou, a i teď uvidíme výhru mapy na každé straně. V rozhodujícím kole si ale ENTERPRISE vzpomenou na svoji hru z úvodu splitu a eSubu nakonec porazí.

Entropiq Prague vs. BRUTE

Entropiq Prague přišel o přímý postup do další fáze play-off až v posledním ligovém kole, kdy prohrál v přímém boji o semifinále s týmem Sampi. Entropiq měl přitom před sedmou soutěžní nedělí k úspěchu nejblíže. Hráči BRUTE naopak vyzvali eEriness, tedy suverénně poslední tým splitu a vypadalo to, že by jako první celek mohli s outsiderem ztratit mapu. Nakonec ale BRUTE zvítězilo a zajistilo se postup z 6. příčky.

Celky si v rámci základní části při společném zápasu body rozdělily, když každý tým ovládl svou mapu. Podobný scénář očekáváme i ve čtvrtfinále, které tak rozhodne až třetí mapa. Velkou motivací pro BRUTE by mohlo být i to, že se jedná o jeden z posledních zápasů klubu a hráči budou chtít hrát i o své angažmá v dalších týmech.

Na druhé straně je pro Entropiq případný nepostup absolutním fiaskem. Větší tlak na sobě budou mít hráči zelenočerného dresu a my tušíme, že by ho nemuseli zvládnout.
Author photo
Vítek Nešpor