CS:GO

PREVIEW 7. kola Sazka eLEAGUE: Entropiq do semifinále, eSuba se chce vyhnout baráži

PREVIEW 7. kola Sazka eLEAGUE: Entropiq do semifinále, eSuba se chce vyhnout baráži
4. 6. 2021
  |  

Základní část jarního splitu Sazka eLEAGUE CS:GO utekla jako voda a o víkendu se rozhodne o tom, který z týmů na chvostu tabulky postoupí do play off a který půjde do baráže. Ke hře o záchranu má zatím nejblíže Cryptova, v ohrožení jsou ale hned 3 týmy. Boje uvidíme ale i o přímý postup do semifinále. No zkrátka se máme opravdu na co těšit!



Entropiq Prague vs. Sampi

Tým Entropiq Prague, který o víkendu ovládnul COOL ligu, si může zajistit přímý postup do semifinále. K tomu by mohla stačit i remíza, ale postup chce i tým Sampi. Hráči z organizace fotbalisty Jakuba Jankta ale musí doufat v zaváhání ENTERPRISE a sami vyhrát. Napínavá bitva 2. a 4. celku tabulky bude zajisté vyrovnaná a my predikujeme, že si Entropiq, který je aktuálně na koni, připíše alespoň jednu mapu. Výhra by nás ale nepřekvapila.

SINNERS vs. ENTERPRISE 

Neohrožení SINNERS vyzvou v nedělním prvním duelu ENTERPRISE. Třetí celek tabulky, který je jen o skóre za týmem Entropiq, chce rovnou do semifinále. Jenže v cestě mu bude stát neporažená jednička ligy i československé scény. Opravdu těžká zkouška, kterou ENTERPRISE nezvládnou, a naopak SINNERS ani během 7. víkendu nepoznají hořkost porážky.

eSuba vs. Cryptova 

Zápas, který může poslat eSubu do baráže. eSubě ale stačí ke čtvrtfinále bod, zatímco Cryptova potřebuje nutně výhru za 3 body. Částečně cizinecká sestava o víkendu navíc uhrála body se Sampi a mohla by se předvést i v neděli. Na víc než remízu, to ale zase nevidíme. Cryptově tak play-off těsně unikne.

eEriness vs. BRUTE

Zápas, který musí BRUTE zvládnout. Zároveň ale také pořádný tlak. Ve hře je postup i reputace. eEriness totiž neuhráli během jarního splitu ani jednu mapu. Ostuda ze zaváhání by tak byla obrovská. BRUTE, kteří si v neděli skvěle vedli proti týmu Entropiq Prague, ale nezaváhají a postup si ohlídají.

Živé vysílání

Jako obvykle bude možné sledovat přímý přenos dalšího kola Sazka eLEAGUE na našich sociálních sítích nebo twitch kanále eleaguecz.


Author photo
Vítek Nešpor