CS:GO

Preview 6. kolo CS:GO Sazka eLEAGUE: ENTERPRISE drží první místo, outsideři se pokusí o zázrak

Preview 6. kolo CS:GO Sazka eLEAGUE: ENTERPRISE drží první místo, outsideři se pokusí o zázrak
25. 9. 2021
  |  

Během neděle nás čekají 4 zápasy 6. kola Sazka eLEAGUE. Favorité v nich narazí na outsidery. Zvýší se propast mezi celky bojujícími o baráž a těmi, kteří chtějí postoupit přímo do semifinále?

Nedělní zápasy také přináší další příležitost postavit co nejlepší sestavu v Sazka Fantasy a bojovat tak o celkové ceny za 9 500 korun. Pro hráče s členstvím Fantasy+ je navíc připraveno náhodné losování o 6x 500 korun v daném kole.

Tradiční videopreview k Sazka eLEAGUE si připravil komentátor a ambasador Sazka Esport Ondřej "Lelek" Kvarda.



Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! 18+

Program nedělního kola Sazka eLEAGUE

13:00 | ENTERPRISE vs. Sampi
Nabídka kurzů: www.sazka.cz
Tip redakce: Vítězství ENTERPRISE 2:0

Nedělní program otevře souboj ENTERPRISE se Sampi, dost možná nejvyrovnanější bitva celého 6. kola. Tým pod vedením in-game leadera Adejise stále bojuje o první dvě příčky po základní části, které by celku ušetřily čtvrtfinále a zajišťují zároveň jistou účast na ForGames.

Naopak Sampi se snaží velké týmy na domácí scéně překvapit. V týdnu se jim to v closed kvalifikaci CEE podařilo v zápase s Entropiq Prague. Pokud  v neděli duo Darber a Zur1s chytne správnou slinu, a naopak ENTERPRISE nebudou v optimální pohodě, mohli bychom se dočkat velmi zajímavé a vyrovnané podávané.

15:30 | Entropiq Prague vs. eEriness
Nabídka kurzů: www.sazka.cz
Tip redakce: Vítězství Entropiq Prague 2:0

Entropiq Prague v páteční dohrávce 4. kola zaskočili na jedné mapě SINNERS, kteří stále dohrávali s tomkeejsem v sestavě. Rostoucí forma, nový Chief Analyst, to všechno hraje do karet Entropiq Prague, kteří by s eEriness neměli mít sebemenší problémy.

17:45 | Dark Tigers vs. SINNERS
Nabídka kurzů: www.sazka.cz
Tip redakce: Vítězství SINNERS 0:2

Dark Tigers vyzvou v předposledním nedělním souboji SINNERS. Česká jednička sice bez NEOFRAGA proti Entropiq Prague zaváhala, s týmem jako Dark Tigers by však neměla mít problémy. Dark Tigers se stále snaží udržet na barážovými vodami, nicméně z nedělního zápasy si s největší pravděpodobností body neodnesou.

20:00 | eSuba vs. BRUTE
Nabídka kurzů: www.sazka.cz
Tip redakce: Vítězství eSuba 2:0

Forma eSuby je jako jízda na horské dráze. Skvělé výkony střídají zklamání a vítězství porážky. Přesto se eSubě během páteční dohrávky podařilo SINNERS trápit na mapě Vertigo a pokud v obdobné formě vyrazí také na BRUTE, nebude o vítězství modré krve mnoho pochyb.

Naopak soupeřící celek má stále co dělat aby se vyhnul baráži, do které zatím směřuje. Případná remíza nebo vítězství BRUTE by znamenalo doslova body zlata.

Přímý přenos nedělních zápasů poběží tradičně na Twitch kanále eLEAGUEcz a také sociálních sítích Sazka Esport, respektive Sazka eLEAGUE.




Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport