CS:GO

Preview 6. kola Sazka eLEAGUE: Spraví si Dynamo Eclot chuť? A v jaké formě se představí ENTERPRISE?

Preview 6. kola Sazka eLEAGUE: Spraví si Dynamo Eclot chuť? A v jaké formě se představí ENTERPRISE?
20. 5. 2022
  |  

Jaký průběh zápasů zápasů očekáváme v rámci 6. kola Sazka eLEAGUE CS:GO? Dokáží se SINNERS opět udržet na vlně? Co sestava ENTERPRISE nebo Dynamo Eclot proti Cryptově?

 

V neděli startuje netradičně program již po 9. hodině, od 10:00 se rozběhne poté první utkání. Přímý přenos 6. kola Sazka eLEAGUE, ze kterého se večer plynule přejde na finále PGL Major Antwerp 2022, můžete sledovat na Twitch kanále eLEAGUEcz.

10:00 | Cryptova vs. Dynamo Eclot

V prvním zápase nedělního programu se proti sobě představí Cryptova a Dynamo Eclot. První jmenovaný celek dokázal v minulém kole remizovat s Entropiq Prague, naopak Dynamo Eclot jasně podlehlo ENTERPRISE 0:2 a odmítlo šanci zůstat na čele tabulky Sazka eLEAGUE.

Cryptova má relativně klidnou pozici ve středu tabulky a prezentuje se velmi povedenými výkony, kterým však chybí koncovka. Pokud by zyored se svými spoluhráči prováhal další šance na zisk bodu, byla by to velká chyba.

Naopak Dynamo Eclot tažené dytorem zkrátka musí, pokud chce udržet šance na TOP2, tedy jisté semifinále. S největší pravděpodobností by se v tomto zápase mohly body dělit.

12:30 | Entropiq Prague vs. Dark Tigers

Entropiq Prague si dovolit zaváhat ve vzájemném souboji nemohou. Favorizovaný česko-německo-rakouský line-up dokázal kromě vítězství nad Inside Games zaznamenat také remízu s Cryptovou, což je bod, jenž oba celky dělí... Byť Dark Tigers ještě s ostravskou organizací boj čeká.

Dark Tigers budou v roli velkéhou outsidera, svého nedělního soupeře mohou jen překvapit. Pokud by se jim to však podařilo, tabulka Sazka eLEAGUE by před závěrečným kolem dostala solidní zápletku.

14:45 | ENTERPRISE vs. SINNERS

Dočkáme se opět bitvy velkých rivalů, kteří předvedou vyrovnanou partii? SINNERS dvakrát zakopli, chtějí se vrátit se na novou vlnu vítězství na domácí scéně v cestě za korunovací šampionem. ENTERPRISE posílili svůj roster, každopádně je vůbec otázkou, v jaké sestavě do zápasu nastoupí

Pokud nebude hrát Matys, SINNERS jsou velkým favoritem zápasu. Pokud by však slovenská kometa hrála, mohli bychom se dočkat velmi vyrovnané podívané.

17:00 | eSuba vs. Inside Games

Dojde na další debakl? Inside Games prohrávají mapu za mapou a nedaří se jim vzchopit. Prakticky už jsou odepsáni do baráže a jejich cestě do podzimního splitu bude hodně složitá. 

Naopak eSuba se může přiblížit těsnému boji o nejlepší výchozí pozici do play-off. Mezi 1. a 4. týmem jsou totiž pouhé 3 body, a ve hře jich během dalších týdnů pro každý tým je ještě 6. 

 

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.