CS:GO

PREVIEW 6. kola Sazka eLEAGUE: Boj o postup do play-off i snaha vyhnout se SINNERS

PREVIEW 6. kola Sazka eLEAGUE: Boj o postup do play-off i snaha vyhnout se SINNERS
28. 5. 2021
  |  

Předposlední ligové kolo je tu. V neděli se od 13:00 můžeme těšit už na šestý herní den v rámci jarního splitu Sazka eLEAGUE. A napětí mezi týmy by se dalo krájet! Ve hře je totiž stále přímý postup do semifinále i boj o top 6. Jak vidíme nedělní duely?



ENTERPRISE  eEriness 

Tady by to měl být jasný vývoj. eEriness se krčí v tabulce na posledním místě a zatím neuhráli ani mapu. Navíc je to pro ně poslední čas. Pokud nyní ztratí body, play-off je definitivně pryč a následuje baráž o udržení příslušnosti k největší československé lize. Naopak ENTERPRISE by určitě ocenili návrat na 2. pozici a boj o přímý postup do semifinále. Ve více než jasném utkání tak predikujeme výhru 2:0. 

Sampi – Cryptova 

Nedělní program nakonec neodstartuje duel Sampi s Cryptovou, který byl posunut na 15:30 a před něj se dostal výše zmíněný zápas ENTERPRISE a eEriness, i tak si ale od 2. bitvy 6. hracího dne slibujeme solidní podívanou. Nováček soutěže, který je složený ze zahraničních hráčů, je zatím na předposlední pozici. Postup do čtvrtfinále je ale pro ně stále reálný. Pokud na něj chtějí pomýšlet, budou ale muset bodovat se Sampi. Ti jsou na koni, a to i díky skalpu ENTERPRISE z minulého kola. Tušíme, že hráči z klubu Jakuba Jankta nezaváhají ani teď a Cryptově se tak účast ve vyřazovací části vzdálí.

BRUTE – Entropiq 

Za šlágr kola označujeme pro tento víkend třetí zápas dne, ve kterém se BRUTE poměří s EntropiqEntropiq jsou zdá se na koni, poskočili na druhou pozici v tabulce a poslední 3 víkendy v Sazka eLEAGUE neprohráli. BRUTE se ale bojí o čtvrtfinále a v minulém kole ukázali, že umí pořádně kousat. Na druhé mapě proti eSubě dokonce vedli už 7:0, zápas ale nedotáhli do zdárného konce a připsali si "pouze" bod za remízu.

Proti Entropiq sestavě by se mohli ukázat i nyní a tušíme, že by se body mohly dělit. 

eSuba – SINNERS 

Vyšlápne si konečně někdo na českou jedničku? Jestli ano, v posledním nedělním zápase to určitě nebude. Pátá eSuba se sice úchvatně dokázala vrátit minulý týden do zápasu, proti SINNERS ji ale čeká soupeř z jiného levelu. SINNERS neztratili v pěti kolech jedinou mapu a za nás tipujeme další jasnou výhru pro libereckou organizaci.

Spolehnout by se opět mohla na Tomáše "oskar" Šťastného, který je s K/D přesahující hodnotu 2.00 nejlepším v lize.

Přímý přenos

Livestream ze 6. kola Sazka eLEAGUE je možné v neděli sledovat od 13:00 na sociálních sítích Sazka Esport, Sazka eLEAGUE a twitch.tv/eleaguecz.

Author photo
Vítek Nešpor