CS:GO

Preview 5. kola Sazka eLEAGUE: Favoriti v neděli nezaváhají!

Preview 5. kola Sazka eLEAGUE: Favoriti v neděli nezaváhají!
18. 9. 2021
  |  

Základní část Sazka eLEAGUE se blíží mílovými kroky ke svému konci. Na programu jsou už jen pouhá tři kola, a proto teď týmy nesmí zaváhat. Každá uhraná mapa totiž může mít cenu zlata.

V tradiční nedělní čas – tedy od 13:00 se můžeme těšit na další várku zápasů. Ale pozor! Kolo nebude úplné, protože týmy SINNERS a eSuba odložily svůj vzájemný zápas kvůli vytížení v zahraničních soutěžích.

Tradiční videopreview připravil komentátor a ambasador Sazka Esport Ondřej "Lelek" Kvarda.



Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! 18+

Program nedělního kola Sazka eLEAGUE

13:00 | Enterprise vs. eEriness
Nabídka kurzů: www.sazka.cz
Tip redakce: Vítězství ENTERPRISE 2:0

Lídr podzimního splitu vyzve hned v prvním nedělním zápase předposlední tým tabulky. Enterprise těží z toho, že mají odehráno víc zápasů než SINNERS. Šanci, kterou jim ale česká jednička nabídla, vzali za pačesy. Enterprise totiž bodují a tím dostávají svého soupeře pod velký tlak.

Enterprise budou chtít uspět určitě i v neděli. Proti předposledním eEriness, kteří zatím získali jen dvě remízy, by to neměl být zas tolik záludný úkol. Věříme tak ve výhru 2:0.

15:30 | BRUTE vs. Entropiq Prague
Nabídka kurzů: www.sazka.cz
Tip redakce: Vítězství Entropiq Prague 2:0

I druhý nedělní zápas má jasného favorita. Poslední Brute vyzvou Entropiq, který má ty nejvyšší ambice. Obě dvě mapy by měly skončit s velkým bodovým náskokem pro Entropiq Prague.

Jeden z předních českých týmů může navíc stejně jako Enterprise využít neodehraných zápasů SINNERS a dostat se tak v tabulce před ně.

20:00 | Sampi vs. Dark Tigers
Nabídka kurzů: www.sazka.cz
Tip redakce: Vítězství Sampi 2:0

Poslední nedělní duel bude ve znamení souboje mezi Sampi a Dark Tigers. A i tento duel má favorita, kterým jsou borci ze Sampi. DTG umí být ale velmi nepříjemným soupeřem, který ovšem navíc na poslední chvíli učinil změnu v sestavě. Feki se stahuje a místo něj nastoupí staronová posila jaro.

I tak by ale v neděli Dark Tigers neměli uhrát ani jednu mapu a Sampi by si měli na jejich úkor v tabulce pomoci na vyšší pozici.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! 18+

Přímý přenos

Nedělní zápasy je možné sledovat od 13:00 na našich sociálních sítích nebo twitch kanále eLEAGUEcz.



Author photo
Vítek Nešpor