CS:GO

Preview 3. kola Sazka eLEAGUE: Dočkají se EIQ Prague vykoupení? A co zápas týdne mezi DNE a eSubou?

Preview 3. kola Sazka eLEAGUE: Dočkají se EIQ Prague vykoupení? A co zápas týdne mezi DNE a eSubou?
28. 4. 2022
  |  

V neděli startuje 3. kolo Sazka eLEAGUE CS:GO. Během 4 zajímavých BO2 duelů se utkají nejlepší celky u nás, přičemž zejména v tom posledním bude zajímavé sledovat, kdo z dvojice Dynamo Eclot a eSuba zůstane neporažen.

Nedělní, a každé další, Counter-Strike kolo Sazka eLEAGUE bude mít upravené časy startů zápasů ten první z nich bude startovat po půlhodinovém studiu od 13:30. Stále také můžete skládat soupisky do na webu sazkafantasy.cz a zúčastnit se o ceny v zajímavých hodnotách.



13:30 | Inside Games vs. Entropiq Prague

Inside Games byli pasováni do role outisdera ligy už před jejím startem, to umocnil i fakt, že tým opustil jeden z hráčů těsně před zápasem. Nováček ligy zatím zůstává bez bodu a to může být voda na mlýn soupeřícímu celku, který taky ztrádá, ale nyní cítí šanci.

Entropiq Prague v týdnu oznámili konec dvojice borců. Zatímco Filip "AJTT" Dolenský si dává pauzu do léta, HONES je posazen na lavičku a o jeho budoucnosti není rozhodnuto. Spoustu informací, včetně toho, že změněná sestava Entropiq Prague má aktuálně 3 měsíce na realizaci cílů, uvedl CEO Daniel Kloud.

Zápas může být pomyslným odrazovým můstkem pro oba. Jeden však zůstane smutný po prohře, to co však může oba srazit je potenciální remíza, ta by mohla přinést vítr do plachet Dark Tigers v cestě za TOP 6.

16:00 | Dark Tigers vs. ENTERPRISE

Ve druhém zápase naskočí do hry zmínění Dark Tigers, ti se pokusí porazit, respektive alespoň bodovat, s ENTERPRISE. Dosavadní TOP 2 na česko-slovenské scéně se potýká s nevyrovnanými výkony, v některých zápasceh dokonce lavírovali v soupisce se stinxem. Stále také zůstává ve vzduchu myšlenka s tím, kam případně zamíří Matys.

ENTERPRISE zůstávají favoritem i přes aktuální rozložení sil. V zápase by temné tygry měli smést s cesty v jejich snaze o jasnou pozici v play-off.

18:15 | SINNERS vs. Cryptova

SINNERS jsou psychicky sraženi. Není se čemu divit, postup na Counter-Strike Major byl jen dvě kola vzdálen. Česká jednička se musí však velmi rychle oklepat, protože kromě nedělního souboje s týmem Cryptova ji čeká bitva také v ESL Challenger League.

Cryptova předvedla dvě velmi pěkné mapy proti eSubě, ani jednu však nedokázala dotáhnout do vítězného konce. S největší pravděpodobností nebude Cryptovat bodovat ani tentokrát.

20:30 | Dynamo Eclot vs. eSuba

Největším highlightem nedělního programu by měl být souboj Dynamo Eclot s eSubou. Dva dosud neporažené celky mířící za 1. - 2. místem po základní skupině, které zaručuje jistotu semifinále v play-off, nyní však jeden (možná dva) body ztratí.

eSuba navíc dokázala Dynamo Eclot porazit také ve středečním ESEA Advanced zápasu v poměru 16:12. Ve stejném tempu se pokusí modrá krev navázat také v BO2 souboji, jenž bude uzavírat nedělní program. Důraz bude kladena na formu Dominika "blogg1s" Janity, který by měl táhnout svůj tým za vítězstvím.

Dynamo Eclot je "kometou" ligy. Poprvé v Sazka eLEAGUE, dva zápasy, dvě vítězství. O motivaci je postaráno i z druhé strany. 

Přímý přenos zápasů můžete sledovat na Twitch kanále eLEAGUEcz.


Zdroj úvodní fotografie: MČR 2021 / screen Twitch PLAYzoneCZ

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.