Preview 3. kola Sazka eLEAGUE: Další výhra pro SINNERS a bitva mezi Entropiq a eSubou!

Preview 3. kola Sazka eLEAGUE: Další výhra pro SINNERS a bitva mezi Entropiq a eSubou!
2. 5. 2021
  |  

Všichni fanoušci česko-slovenské CS:GO scény netrpělivě vyhlíží neděli. Jak už je během splitů zvykem, poslední den týdne patří totiž v rámci Sazka eLEAGUE právě téhle hře. Co můžeme od třetího kola největší tuzemské ligy očekávat?

Entropiq vs. eSuba
Největší bitvu očekáváme hned od prvního duelu kola, ve kterém vyzve Entropiq hráče z týmu eSuba. Předposlední Entropiq si minulý víkend připsal první bod do tabulky za remízu Enterprise. eSuba má naopak díky výhře proti posledním eEriness už body 4 a aktuálně je na třetí pozici.

Duel, který uvidíme o víkendu, by měl být extrémně vyrovnaným a může v něm rozhodovat každý detail. Entropiq bude chtít po těsné prohře se SINNERS a vydřené remíze s Enterprise konečně plný bodový zisk. eSuba ale ukázala svoje kvality a minimálně bod si ze zápasu odnese.

SINNERS vs. eEriness 
Česká jednička proti posledním eEriness, kteří neurvali v jarním splitu zatím ani mapu. Parta kolem oskara je jasným favoritem a nic jiného, než drtivé vítězství se neočekává.

Případná výhra týmu eEriness, který prohrál proti eSubě i Cryptově, by byla asi největším překvapením v historii ligy. Jediným faktorem hrajícím proti SINNERS by mohla být únava a přetrénování. Hráči obhájců titulu totiž tento týden hrají Spring Sweet Spring. Všechny jejich zápasy z turnaje můžete sledovat na facebookovém profilu Sazka Esport!



Cryptova vs. ENTERPRISE
Predikce na zápas týmu Cryptova z minulého kola nám absolutně nevyšla. Očekávali jsme navázání na výkon z úvodního zápasu proti eEriness. Jenže Brute na tým složený ze zahraničních hráčů vyzrálo a odneslo si výhru 2:0.

ENTERPRISE jsou bezesporu favoritem na bednu. A na nováčkovi si budou chtít smlsnout. Až nyní se během opravdu těžkého losu se ukáže potenciál Cryptovy. Tušíme ale, že v SEL zkušený celek, který očividně navíc velmi dobře posílil, tento týden nezaváhá a získá všechny 3 body.

Brute vs. Sampi
Souboj sousedů v tabulce. Pátý tým Brute vyzve šesté Sampi. Pro druhý zmíněný tým se sezóna nevyvíjí rozhodně tak, jak by si jeho členové přáli. Zatím šesté místo a jediný bod za remízu s eSubou v prvím kole na optimismu určitě nedodává.

Naopak Brute si během minulého víkendu spravili chuť jasnou výhrou nad Cryptovou. Pro Sampi by se mohlo ve výsledku jednat o zápas, který napoví, jak dopadne celá sezóna. Případná porážka by byla takřka polibkem smrti. Duel je klíčový ale taky pro Brute. Ti vsadili letos pouze na Sazka eLEAGUE a zahraniční kvalifikace. Zbytek zápasů hrají jejich naděje z EVO a Juniors. Předpokládáme, že parta kolem ADEJISe proti Sampi alespoň jednu mapu urve a nejpravděpodobněji skončí zápas remízou.