CS:GO

Preview 3. kola Sazka eLEAGUE: Zápas o důležité body i souboj EP a SINNERS

Preview 3. kola Sazka eLEAGUE: Zápas o důležité body i souboj EP a SINNERS
4. 9. 2021
  |  

V neděli se fanoušci domácího CS:GO dočkají kompletního 3. kola podzimní části Sazka eLEAGUE CS:GO. Lákadlem bude zápas ENTERPRISE a SINNERS.

Čtyři zápasy slibují čtyři velmi zajímavé a vyrovnané podívané, ve kterých se dost možná budou body dělit.

Program a preview 3. kola Sazka eLEAGUE

13:00 | eEriness vs. BRUTE
Ani jeden z dvojice týmů, které nastoupí v neděli do prvního duelu, ještě nebodoval a tento zápas může být klíčový pro udržení šancí na play-off. eEriness vytahují do hry Stinxe, který by měl nahradit Luega a stát se částečně AWP hráčem v sestavě. BRUTE naopak budou spoléhat na formu Masaker1se a EYA.

15:30 | Entropiq Prague vs. Sampi
Entropiq Prague čekají na dohrávku s eSubou, v týdnu udělali změnu v sestavě i na pozici AWP. V premiéře Sazka eLEAGUE nastoupí KWERTZZ proti Sampi. Právě se sniperkou by měl hrát Moriisko, proti kterému bude hvězda domácí scény Martin "zur1s" Sláma.

Není pochyb o tom, že mezitím co Entropiq Prague hledají formu a směr, Sampi zažívají růst. I to by mohlo hrát roli v kontextu celého zápasu. Nejpravděpodobnější je však těsná výhra Entropiq Prague.

17:45 | eSuba vs. Dark Tigers
eSuba má zatím odehrán pouze jediný zápas, ve kterém padla 0:2, zatímco Dark Tigers si nedonesli bod za remízu s Entropiq Prague. V tomto duelu by mělo jít o vyrovnanou přestřelku, jejímuž výsledku nejvíce bude slušet remíza.

20:00 | SINNERS vs. ENTERPRISE
V posledním zápase dojde na souboj dvou předních tuzemských týmů. ENTERPRISE se s největší pravděpodobností budou muset obejít bez skvěle hrajícího Matyse, za kterého nastoupí náhradník, a tím se jejich šance na vítězství rapidně snižují. SINNERS by si tuto BO2 sérii měli bez problémů pohlídat a zvítězit 2:0. Po dvou úvodních kolech však čeká na domácí jedničku první těžší prověrka.

Přímý přenos Sazka eLEAGUE poběží v neděli 5. září od 13:00 na Twitch kanále eLEAGUEcz a sociálních sítích.



Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport