CS:GO

Preview 1. kola Sazka eLEAGUE: Remízový zápas eSuba s ENTERPRISE, DNE v premiéře zvítězí

Preview 1. kola Sazka eLEAGUE: Remízový zápas eSuba s ENTERPRISE, DNE v premiéře zvítězí
8. 4. 2022
  |  

Je to tady, už za pár dní nám odstartuje další split Sazka eLEAGUE. Téměř každý víkend tak budete moci sledovat napínavé zápasy a to jak ve hře Dota 2, tak také v Counter Striku. V rámci druhé hry se kromě standardního textového preview, dočkáte také video podoby.

Tradiční video preview před začátkem Sazka eLEAGUE je zpět! Komentátor a content creator Sazka Esport Ondřej "Lelek" Kvarda si připravil predikce na úvodní kolo CS:GO ligy. Uspějí nováčci, v jaké formě nastoupí Entropiq Prague nebo co souboj ENTERPRISE s eSubou? Otázek je více než dost, odpovědi dostaneme v neděli odpoledne!



Dynamo Eclot vs. Inside Games


Nejrealističtějším scénářem úvodního zápasu Sazka eLEAGUE Split 1 2022 je vítězství Dynamo Eclot 2:0. V zápase dvou nováčků v lize se Inside Games sice pokusí překvapit, nicméně o favoritovi je jasno.

eSuba vs. ENTERPRISE


Ve druhém zápasu se setká eSuba a Enterprise. V BO3 formátu bychom favorizovali mezinárodní sestavu EP, ale díky nastavení a formátu celé ligy věříme, že se v této sérii budou body dělit a obě strany si tak připíší zisk jedné mapy. Jestli to budou mapy zvolené, nebo se naopak bude oboustranně krást se dozvíme v neděli odpoledne. 

Rivalitu obou týmů jsme porovnávali v jednom z článku poslední týdne. Zápas má totiž hned několik příběhů, jedním z nich je i hráč Levi, který prošel jak ENTERPRISE, tak eSubou.


SINNERS vs. Entropiq Prague


Ve třetím zápase je favorit jasný a stejně jako v minulém roce se i tady budeme dost často opakovat. SINNERS totiž nebudou favorité pouze proti Entropiq Prague v tomto kole, ale budou jasnými favority na obhajobu mistrovského titulu. 

Naopak Entorpiq Prague v posledních měsících nezažívají období na které by mohli být hrdí a případné nabrané zkušenosti v BO2 duelu proti Sinners se jim do dalších kol budou hodit. 

Sampi vs. Dark Tigers


Posledním zápasem úvodního dne Sazka eLEAGUE bude bitva mezi týmy Sampi a Dark Tigers. Pro oba dva týmy budou body získané z tohoto zápasu více než důležité, protože to mohou být právě tyto sestavy, které se po základní části budou strachovat o případné sestupové, respektive barážové pozice. My věříme spíše modrým barvám Sampi a výsledku 2:0, ale Dark Tigers jim to určitě nedají zadarmo.



Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport