CS:GO

Praha vs. Ostrava: EIQ Prague se proti Cryptova nedaří. Ukončí sérii ve čtvrtfinále Sazka eLEAGUE?

Praha vs. Ostrava: EIQ Prague se proti Cryptova nedaří. Ukončí sérii ve čtvrtfinále Sazka eLEAGUE?
30. 9. 2022
  |  

Další střet Cryptovy a Entropiq Prague nás čeká ve čtvrtfinále Sazka eLEAGUE. Druhý jmenovaný celek chce překazit sérii, ve které nedokázal ostravský manšaft porazit. "Doposud nás letos ani jednou neporazili a tak to i zůstane," hecuje před zápasem coach Pavel "replay" Vaněk

Čtvrtfinále Entropiq Prague vs. Cryptova
Stává se zápas mezi Entropiq Prague a Cryptova bitvou dvou měst? Na jedné straně se totiž Cryptova obecně dlouhodobě hlásí k regionu okolo Ostravy a městu samotnému, na druhé straně má sestava organizace Entropiq název po hlavním jméně Česka.

Organizace, jejíchž CS:GO týmu společně odehrávají velmi vyrovnané zápasy, které buď končí remízou nebo vítězně pro Cryptovu, pojaly souboj po svém. Jak to však dopadne na samotném serveru?

Detail týmu Entropiq Prague
Entropiq Prague zakončili základní část Sazka eLEAGUE Regular Season Split 2 2022 překvapivě na 3. místě, ani jejich výsledky však nebyly z těch nejpřesvědčivějších. Nyní je však všechno zapomenuto a blíží se zápas o všechno. 

"Proti Cryptově očekávám těžký zápas, protože se ostravští kluci budou chtít poprvé probojovat na offline finále, jenže do cesty se jim se svojí družinou postaví brněnský Entropiq Prague hráč leckr, který si v žádném případě nepřipouští neúčast na lan finále. Takže se kluci ostravští těšte na nekompromisní aim a hladový Entropiq," komentuje nadcházející zápas IGL Michal "leckr" Kadlíček, jehož organizace se s Cryptovou začala špičkovat na sociálních sítích.

Záležet bude také zejména na načasování formy rakouského AWP hráče Michaela "sesL" Higatzbergera, který nemá konzistentní výkony a na nich může osud týmu stát i padat.

Detail týmu Cryptova

"Na zápas s Entropiq Prague se nesmírně těšíme. Oběma týmům jde o postup na finálovou offline akci, takže o motivaci je postaráno. Zda máme obavu, že by nás měli porazit? Ani náhodou, věříme sobě i našich schopnostem. Doposud nás letos ani jednou neporazili a tak to i zůstane," dodává trenér Pavel "replay" Vaněk pro web cryptova.gg před zápasem.

Tým Cryptova po zajímavých výkonech urval 3 body po výhrách nad outsidery z Dark Tigers a Inside Games a remízu připsal právě s Entropiq Prague. V posledním zápase tým nečekaně seknul eSubu. Ovšem dokáže se vyhecovat k největším výkonům v klíčové fázi sezony?

Očekávaná vyrovnaná bitva v Sazka eLEAGUE, která vítěznému celku zajistí účast v TOP 4 a na offline finále v rámci FOR GAMES, startuje už v sobotu před oběděm. Přímý přenos můžete sledovat na twitch.tv/eleaguecz.

 


Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport