CS:GO

Poslední den základní části Sazka eLEAGUE. eSuba se představí dvakrát, SINNERS čeká zápas s outsiderem

Poslední den základní části Sazka eLEAGUE. eSuba se představí dvakrát, SINNERS čeká zápas s outsiderem
24. 9. 2022
  |  

Sazka eLEAGUE se přesouvá do posledního dne základní části. V něm budeme moci sledovat dva duely eSuby a zápas SINNERS proti Inside Games.

Základní část Sazka eLEAGUE dokráčela ke svému konci a již v neděli se odehrají poslední tři zápasy. Do posledního dne naskočí dvakrát eSuba, kterou čeká dohrávka 6. kola s Cryptovou a utkání 7. kola proti Entropiq Prague. V posledním zápase základní části naskočí SINNERS, kteří vyzvou Inside Games.

eSuba vs. Cryptova

Detail zápasu: eSuba vs. Cryptova
Datum zápasu: 25.9.2022 14:00
Formát: BO2
Tip autora: 2:0

eSuba má před sebou jednoznačný cíl. Vyhrát oba nedělní zápasy. Pokud se to hráčům modré krve podaří, získají dostatečný počet bodů, aby urvali druhé místo v tabulce a zajistili si tak přímý postup do semifinále. Cryptova po těsné sobotní prohře s Dynamem Eclot nehraje už v podstatě o nic. I z tohoto důvodu je velkým favoritem zápasu právě eSuba.

Entropiq Prague vs. eSuba

Detail zápasu: Entropiq Prague vs. eSuba
Datum zápasu: 25.9.2022 16:30
Formát: BO2
Tip autora: 0:2

Druhým vyzyvatelem eSuby budou hráči Entropiq Prague. Pražská sekce týmu Entropiq stále hraje o co nejlepší možný seeding do playoff. eSuba má cíle jasné, jak již bylo zmíněno u předchozího zápasu. I v tomto zápase bude mírným favoritem právě eSuba.

SINNERS vs. Inside Games

Detail zápasu: SINNERS vs. Inside Games
Datum zápasu: 25.9.2022 19:00
Formát: BO2
Tip autora: 2:0

SINNERS mají jistotu postupu přímo do semifinále a tenhle týden hrají ve velké pohodě. Inside Games se do playoff probojovat nemůžou a atmosféra v týmu není zrovna nejlepší. Velký výkonnostní rozdíl by tak v tomto zápase měl být rozhodujícím faktorem a dá se očekávat rychlá výhra v podání hříšníků.

Všechny zápasy posledního dne základní části Sazka eLEAGUE budete moci sledovat na našich sociálních sítích a twitch kanále eLEAGUEcz.

Author photo
David Hendrich CS:GO observer, nadšenec do sportu a esportu.