CS:GO
Sazka Fantasy

Populární Sazka Fantasy je zpět a přináší více odměn i party pro kamarády

Populární Sazka Fantasy je zpět a přináší více odměn i party pro kamarády
14. 8. 2021
  |  

Během jarního splitu Sazka eLEAGUE si tisíce uživatelů vytvořilo Sazka Fantasy sestavy na jednotlivá kola. Nyní přichází další část, ve které se bude rozdávat celkově 130 000 korun a výherci budou nejen z řad nejlepších tvůrců sestav. Soupeřit nově budete moci nově také v partách s kamarády.

Po úspěšném jarním splitu nebude chybět Sazka Fantasy ani v tom podzimním. Na své si kromě milovníků fantasy her přijdou i party kamarádů! Protože podobně jako v tradičních sportech, které jsou na Sazka Fantasy, bude i v rámci CS:GO umožněno soupeřit s ostatními kamarády v uzavřených partách.

Novinky nastaly také v rámci odměňování, celkově se rozdá 130 000 korun, ale nejenom mezi ty nejlepší, také bude vždy odměněno částko 500 Kč 6 náhodně vybraných uživatelů s aktivní sestavou v daném kole.

Registrace do Sazka Fantasy CS:GO je otevřena

Svému vylepšení se dostala i samotná hra, v novém týdnu již budou k dispozici lepší statistiky na jednotlivé role, které umožní případný lepší výběr samotných hráčů. Dochází také ke snížení zisku bodů na roli snipera, aby byla vyvážena k ostatním pozicím. Kompletní soupis nových vylepšení najdete na webu sazkafantasy.cz.

Budou to opět šťastné bodové hody od snipera SINNERS Tomáše "oskar" Šťastného? Dodrží lídři ENTERPRISE a Entropiq Prague svoji pověst "bomb specialistů" a dokáže udržet EYO v BRUTE po boku mladíků formu? Nejen na tyto otázky budeme hledat odpověď již od příštího víkendu, kdy Sazka eLEAGUE startuje úvodním kolem.

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport