CS:GO

Po více než 2000 dnech se oskar objeví před domácími fanoušky! Už za týden na FOR GAMES

Po více než 2000 dnech se oskar objeví před domácími fanoušky! Už za týden na FOR GAMES
15. 10. 2021
  |  

Hrající legenda a největší hvězda české CS:GO scény Tomáš "oskar" Šťastný se opět podívá před tuzemské publikum. V rámci veletrhu FOR GAMES, kde příští pátek a sobotu vyvrcholí Sazka eLEAGUE. bude se SINNERS obhajovat titul.

Naposledy se Tomáš "oskar" Šťastný ukázal, podle portálu Liquipedia, na tuzemském turnaji v roce 2015, kdy na jedné straně ve finále LanCraftu pomohl nEophyte k vítězství nad eSubou 3:0 a poté, v barvách Fraternitas, uspěl proti stejnému soupeři na showmatch ROG Extreme Gaming #2.

Uběhlo více než 2000 dní, během kterých oskar procestoval svět, podíval se na 4 Major turnaje a radoval se z velkých vítězství a triumfů. Příští pátek česká CS:GO hvězda půjde opět do akce před domácími fanoušky. V rámci veletrhu FOR GAMES na PVA Expo Letňany vyvrcholí Sazka eLEAGUE Split 2 2021, kde patří oskar se SINNERS k jasnému favoritovi na vítězství a odměně v podobě 500 000 korun.

Druhé páteční semifinále
Opět to bude ona eSuba, s níž má český sniper dlouhou minulost. V pátek 22. října od 14:00 můžete sledovat živě SINNERS a další tuzemské týmy v Leťnanech. Více o vstupenkách najdete na webu veletrhu.

Společně se SINNERS je navíc v plánu po semifinálové bitvě (v závilosti na jejím konci před uzavřením výstaviště) naplánována autogramiáda na stánku Sazka Esport.

Zdroj úvodní fotografie: nEophyte 

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.