CS:GO

„Play-off, potažmo boj o Sazka eLEAGUE Finals,“ zní z Cryptovy před startem ligy

„Play-off, potažmo boj o Sazka eLEAGUE Finals,“ zní z Cryptovy před startem ligy
17. 8. 2022
  |  

Organizace Cryptova se chystá na další split v Sazka eLEAGUE. Podaří se po jarním postupu do play-off opět trápit česko-slovenskou elitu? „Je přirozené, že po úspěšném prvním splitu, kdy jsme dokázali alespoň potrápit užší špičku, jsou naše ambice zase o stupínek vyšší,“ upřesňuje cíle Viktor Ustyanovič, Head of Gaming v organizaci Cryptova.

Ostravská organizace Cryptova se postupně se svojí Counter-Strike sekcí chytá pozice na hraně elitní společnosti česko-slovenských sestav. Podaří se jí tuto pozici nadále držet? V rámci Sazka eLEAGUE to nebude nic jednoduchého, byť tím se ambicemi netají.

„Byť náš tým stále prochází transformací, pevně věřím, že na naše výkony z jarní částí kvalitativně přinejmenším navážeme. Je přirozené, že po úspěšném prvním splitu, kdy jsme dokázali alespoň potrápit užší špičku, jsou naše ambice zase o stupínek vyšší,“ vrací se k jarní části česko-slovenské ligy Sazka eLEAGUE ve vyjádření pro web cryptova.gg CGO Viktor Ustyanovič.
CS:GO sekce organizace Cryptova uspěla už tím, že se dostala do vyřazovací části, ve které sice zakopla s následným finalistou, týmem ENTERPRISE, přesto si pak spravila chuť 3. - 4. místem ze Sazka eCUP. I po změnách v sestavě by však stále chtěla posouvat cíle výše, o čemž pro klubový web mluvil zmíněný šéf gaming sekce: „Ta meta, kterou teď máme v hlavách, je účast na offline akci Sazka eLEAGUE Finals pro nejlepší čtyři týmy, kde se případně budeme moct ukázat našim fanouškům a s jejich podporou v zádech bojovat o co nejlepší výsledek.“ 

Podobně přemýšlí také coach replay: „ Scéna opět prochází řadou přestupů, do kterých jsme byli zapojeni také, ale věřím, že jsme opět připraveni měřit se s dalšími předními celky u nás. Cílem je postup do play-off, který věřím, že opět naplníme, ale nebude to nic lehkého.”

První utkání čeká tým Cryptova už v neděli 21. září, kdy celek vyzve Entropiq Prague. Přímý přenos můžete sledovat na Twitch kanále eLEAGUEcz.
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.