CS:GO

Páté kolo Sazka eLEAGUE klepe na dveře. Na které zápasy se můžeme těšit?

Páté kolo Sazka eLEAGUE klepe na dveře.  Na které zápasy se můžeme těšit?
13. 9. 2022
  |  

Sazka eLEAGUE je zpět a opět s porcí čtyř zápasů. Úvodní utkání nabídne dohrávku 3. kola mezi ENTERPRISE a SINNERS, hned poté první utkání 5. kola mezi ENTERPRISE a Cryptovou, následované duelem Dark Tigers proti Entropiq Prague. Ve čtvrtek na sebe narazí Inside Games a Dynamo Eclot.

Sazka eLEAGUE se přesunula do své druhé poloviny a další zápasy se odehrají již tuto středu a čtvrtek. Hned na úvod se proti sobě postaví finalisté prvního splitu ENTERPRISE a SINNERS, které čeká dohrávka 3. kola. Hned poté se v rámci 5. kola představí opět ENTERPRISE proti ostravské organizaci Cryptova. Poslední středeční bitvu obstará utkání Dark Tigers proti Entropiq Prague. V jediném čtvrtečním duelu se od 19:00 představí Inside Games a Dynamo Eclot.

ENTERPRISE vs. SINNERS

Detail zápasu: ENTERPRISE vs. SINNERS
Datum zápasu: 14.9.2022 13:45
Formát: BO2
Tip autora: 0:2

Úvodní duel středečního programu nabídne reprízu finále prvního splitu. ENTERPRISE se představí proti SINNERS v dohrávce třetího kola a už teď je jisté, že bude co sledovat. Hlavním tahákem na tento duel by měl být přímý souboj dvou skvělých AWP hráčů, h4rna a forsyyho. Právě tito dva by měli zastávat role hlavních tahounů svých týmů a mít hlavní podíl na případném úspěchu svého týmu. Dokáží ENTERPRISE svého soupeře porazit, nebo si SINNERS dojdou opět za vítězstvím?

ENTERPRISE vs. Cryptova

Detail zápasu: ENTERPRISE vs. Cryptova
Datum zápasu: 14.9.2022 16:30
Formát: BO2
Tip autora: 2:0

Hned po zápase proti SINNERS se ENTERPRISE představí ještě jednou a to proti Cryptově již v rámci pátého kola. Favoritem tohoto utkání by měli být ENTERPRISE, ale Cryptova, která je momentálně hnána skvělou formou Zyoreda, bude chtít zabojovat klidně o vítězství v tomto zápase. 

Dark Tigers vs. Entropiq Prague

Datum zápasu: 14.9.2022 19:00
Formát: BO2
Tip autora: 0:2

Dark Tigers se momentálně v lize nedaří a v posledních třech utkáních se na žádné z map nedokázali přehoupnout přes metu deseti vyhraných kol. Entropiq Prague se daří o něco více a po výhře nad Dynamem Eclot zvládli také svůj duel s Inside Games. Favoritem tohoto utkání by tak měli být jednoznačně hráči pražské sekce Entropiq, zda-li to dokážou předvést i na serveru se dozvíme ve středu večer.

Inside Games vs. Dynamo Eclot

Datum zápasu: 15.9.2022 19:00
Formát: BO2
Tip autora: 0:2

Dynamo Eclot bylo před startem ligy pasováno do pozice jednoho z favoritů minimálně na účast ve finále. Dosavadní výsledky tomu však příliš neodpovídají a DNE se tak s jedním získaným bodem nachází na dělené poslední příčce. Mají však před sebou dvě utkání s outsidery ligy, ve kterých musí bezpodmínečně bodovat, pokud chtějí pomýšlet na playoff. Zápas by tak měl být jednoznačně v rukou pardubické organizace, Inside Games však určitě budou chtít také zabojovat o nějaké body navíc. 

Poslední utkání pátého kola, zápas SINNERS proti eSubě, byl odložen na 24.9. 

Všechna utkání můžete sledovat na našich sociálních sítích a twitch kanále eLEAGUEcz.

Author photo
David Hendrich CS:GO observer, nadšenec do sportu a esportu.