CS:GO

Ohlédnutí za 2. kolem Sazka eLEAGUE: Oslavanec capseN, Inside Games a EIQ Prague bojující o baráž

Ohlédnutí za 2. kolem Sazka eLEAGUE: Oslavanec capseN, Inside Games a EIQ Prague bojující o baráž
18. 4. 2022
  |  

Co přineslo 2. kolo Sazka eLEAGUE CS:GO? Oslavenec Lukáš "capseN" Koláčný dopomohl svému celku Dynamo Eclot k vítězství nad Entropiq Prague, ti padají na dno tabulky. Po dvou zápasech nemají výhru už jen Inside Games. Dark Tigers a Cryptova vzájemný zápas musejí dohrát.

Bez remízy! 4 vítězství jednoho z celků, tři zápasy z toho velmi jednoznačným výsledkem. Hned úvodní zápas však nabídl velmi zajímavou podívanou, ve které sehráli hlavní roli Cryptova a eSuba.

eSuba vs. Cryptova? To byla bitva!

Skvělý zápas hned na úvod 2. hracího dne viděli fanoušci při přestřelce eSuby s Cryptovou. Staronový tým v Sazka eLEAGUE dokázal velmi znepříjemnit fungování zkušeného celku eSuba, dvakrát z toho byla velmi vyrovnaná podívaná, která vyvrcholila až ve 30. kole.

Cryptova přitom byla na obou mapách velmi blízko tomu, aby doposud stoprocentnímu celku Sazka eLEAGUE, body sebrala. Zápas nabídl velký příslib do dalších kol, ostravská organizace bude chtít konkurovat těm nejlepším a zdramatizovat boj o TOP 4.

DNE: Druhý zápas, druhá výhra!

Dynamo Eclot vstoupilo do Sazka eLEAGUE ve skutečně zajímavém tempu, kdy v obou dvou zápasech dokázali jednoznačným způsobem dominovat a zvítězit. Nejprve si tým poradil s Inside Games, poté smetl z cesty také Entropiq Prague

Skvělý výkon předvedl proti bývalým spoluhráčům narozeninový oslavenec Lukáš "capseN" Koláčný, který si připsal 22 killů (a přes 1,3 K/D), zároveň si nebral servítky v pozápasovém rozhovoru, ve kterém konstatoval, že Entropiq Prague nepomůže ani svěcená voda.

V dalším kole Dynamo Eclot v souboji neporažených celků narazí na eSubu, což slibuje velmi napínavý BO2 duel. 

ENTERPRISE jdou zpět na vlnu

ENTERPRISE jdou zpět na vítěznou vlnu, Inside Games naopak zažili další drtivou porážku. První jmenovaný celek se potřeboval rozhoupat po minulé porážce a také konci Nevara v roli trenéra, což se ostatně i podařilo. V dalším kole ENTERPRISE narazí na Dark Tigers, kde by z toho měly být opět povinné 3 body.

Naopak týmy Inside Games a Entropiq Prague zůstávají na dně tabulky bez zisku bodu, ten nemají ani Cryptova, ani Dark Tigers. Oba celky však musejí dohrát zápas z úvodního kola, jenž byl zrušen. O jeho termínu vás budeme informovat.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.