CS:GO

Ohlédnutí za 1. kolem Sazka eLEAGUE: eSuba přinesla odplatu, DNE jako slibný prospekt, forsyy v ráži

Ohlédnutí za 1. kolem Sazka eLEAGUE: eSuba přinesla odplatu, DNE jako slibný prospekt, forsyy v ráži
11. 4. 2022
  |  

První kolo jarního splitu Sazka eLEAGUE 2022 je za námi. Dynamo Eclot přejelo Inside Games, eSuba konečně přemohla ENTERPRISE a SINNERS si poradili s Entropiq Prague. Co dalšího kolo ukázalo?

Je za námi úvodní trojice zápasů v rámci základní skupiny Sazka eLEAGUE CS:GO Split 1 2022. Dynamo Eclot v souboji nováčků dokázali porazit Inside Games rozdílem třídy. Po výsledcích 16:5 a 16:3 tak putují všechny body do tábora možného favorita na TOP 3. 

Mezi velké hvězdy zápasu patřil Martin "Dytor" Handl, který byl ještě pár pár týdny v Dynamo Eclot stále pouze na zkoušku. Osvědčil se také v dobré formě hrající sniper Lukáš "capseN" Koláčný.

Konečně to vyšlo!

eSuba čekala na vítězství nad ENTERPRISE dlouhé měsíce, ale konečně se to povedlo. Jedna z posledních výher byla ve finále MSR 2021, kdy eSuba zdolala ENTERPRISE v poměru 3:2. Navíc poprvé se to eSubě povedlo v rámci Sazka eLEAGUE, doposud bylo nejlepším výsledkem remízové utkání. 

Důležitý start může mít velký vliv na finální výsledek tabulky základní části, která bude určovat nasazení do play-off. TOP 2 zajišťující semifinále je velkým milníkem a eSuba k tomu udělal důležitý krok v podobě tohoto vítězství.
Na závěr nedělního programu si poradili SINNERS s Entropiq Prague. Ve velmi zajímavém zápase outsider držel dlouhou dobu na první mapě krok a vypadalo to, že by mohl nepříjemně soupeři zatopit. Klíčové momenty však česká jednička zvládala. Opřít se přitom mohla o skvěle hrajícího Adam "NEOFRAG" Zouhara a Davida "forsyy" Bílého, kteří se blížili hranici 50 killů za 2 mapy.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.